Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Skolēnu pavasara brīvlaiks pagāja aktīvā darbībā!

Skolēnu brīvdienu nedēļā (13.03. – 17.02.2023.) Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs “Zeimuļs” aicināja bērnus un jauniešus aktīvi pavadīt brīvdienas. Visas nedēļas garumā katrs varēja izmēģināt sev interesējošu pulciņu, ko , iespējams, arī turpmāk apmeklēs Centrā.

 

Katru dienu no plkst. 09.00 līdz 13.00 darbojās  Spēļu un brīvā laika istaba, kur varēja gan uzspēlēt dažādas galda spēles, gan piedalīties darbnīcās!     Aktīvus dejas ritmus ikvienam interesentam piedāvāja apgūt Mūsdienu deju skolotāja A.Zmeikina,  radošas darbnīcas bija sagatavojusi Floristikas skolotāja N.Kirejeva, iepazīt mākslas pamatus aicināja skolotāja N.Ivanova, garšīgas meistarklases vadīja sk. Inese Sondore.

 

Kad rīta aktivitātes bija izbaudītas, katrs varēja apmeklēt un iepazīties ar Centra piedāvātajām aktivitātēm atbilstoši nodarbību grafikam. Interese un apmeklējums bija liels. Bērnu un jaunieši ar interesi nāca uz darbnīcām, aktivitātēm, ieguva jaunus draugus, jaunas intereses un aktīvi pavadīja savu brīvlaiku! Daļa audzēkņu atzina, ka brīvdienas ir laiks, kad satikties ar draugiem un izdarīt to, kam neatliek laika mācību dienās.

 

Rēzeknes jauniešiem tika piedāvāta ar dažāda veida aktivitātēm piepildīta nedēļa. Jauniešiem bija iespēja neformāla gaisotnē iepazīties un uzdod jautājumus Rēzeknes valstspilsētas domes priekšsēdētājam Aleksejam Stecam, kopīgi piedaloties kulinārijas meistarklases. Skolotāja Anna Zmeikina piedāvāja iemācīties deju soļus, sadarbība ar Rēzeknes valstspilsētas pašvaldības Sporta pārvaldi jauniešiem tika organizētas sportiskas aktivitātes- novuss, galda teniss, volejbols, basketbols, ka arī apļa treniņš.

 

Bet brīvdienu nedēļa noslēdzās ar nakts autoorientēšanas pasākumu “ Nakts uz riteņiem”

 

Tāda radoša, daudzveidīga un interesanta brīvdienu nedēļa mums sanāca. Paldies Centra pedagogiem, jaunatnes darbiniekiem par aktivitātēm, jauniešiem, bērniem,  vecākiem par atsaucību un piedalīšanos tajās! Lai skaists pavasaris!

 

17.03.2023.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums