Kulinārijas konkurss “Kārumnieki”!
Šī gada 16. februārī ARPC “Zeimuļs ” notika jau tradicionālas kulinārijas konkurss “Kārumnieki”. Konkursa mērķis bija atklāt talantīgus bērnus, jauniešus un motivēt tos radoši izpausties kulinārijas jomā. Par godu 2023.gada simbolam- trusim, konkursa tēma bija “ZAĶIS”.
Konkursa dalībnieku sagatavotos ēdienus vērtēja žūrija: ARPC “Zeimuļs” vadītāja J.Kušca, ARPC “Zeimuļs” saimniecības daļas vadītāja un kulinārijas skolotāja S.Deņisova un interešu izglītības skolotāja M.Sulojeva.
Žūrija vērtēja ēdiena vizuālo izskatu, garšu, dalībnieka prezentācijas spējas, kā arī dalībnieka darbošanos konkursa laikā.
Konkursā piedalījās 12 dalībnieki, kuri tika dalīti divās vecuma grupās. Konkursa jaunāko dalībnieku grupu (7-9 gadi) pārstāvēja: Alise Zelmene, Gustavs Tērauds, Renārs Priekulis, Samanta Rimša, Agnija Kārkliņa, Eva Baltalksne.
I vietu ieguva Alise Zelmene ar ēdienu: “Saldais zaķis”;
II vietu ieguva Gustavs Tērauds ar ēdienu: “Priecīgais zaķis”;
III vietu ieguva Eva Baltalksne ar ēdienu: “Zaķīši pirtiņā”.
Vecajākajā grupā (10 -15 gadi) startēja: Jana Vuļa, Rēzija Baltalksne, Vlada Usanova, Solveiga Januševska, Emīls Trušelis un Agnese Korsaka.
I vietu ieguva audzēkne Agnese Korsaka ar savu ēdienu: “Zaķītis”;
II vietu ieguva audzēkne Rēzija Baltalksne ar savu ēdienu “Kraukšķīgie zaķīši” ;
III vietu ieguva Jana Vuļa ar savu ēdienu “Benta zaķis”.
Tika pasniegta arī simpātiju balva no kulinārijas pulciņa skolotājas Ineses Sondores, ko ieguva Emīls Trušelis ar ēdienu “Trušu ģimene”.
Izsakām pateicību visiem konkursa dalībniekiem par piedalīšanos, konkursa žūrijai par kulināro meistardarbu izvērtēšanu un interešu izglītības skolotājai Inesei Sondorei par kulinārijas konkursa organizēšanu!
20.02.2023.
Nav komentāru