Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Desmit dienas princešu un džentlmeņu  nometnē!

No 14. jūnija līdz 29.jūnijam, Austrumlatvijas radošo  pakalpojumu centrā  “Zeimuļs” notika bērnu vasaras nometne “Mazo princešu un džentlmeņu skola”, kurā bērni atpūtās un lietderīgi pavadīja vasaras brīvlaiku.

 

Desmit dienas paskrēja nemanot! Katra diena bija īpaša ar kādu aktīvu un radošu aktivitāti!  Bērni piedalījās ne tikai dažādās radošajās nodarbībās, ko piedāvāja Centra pedagogi, bet arī ciemojāmies un darbojās Bērnu bibliotēkā,  Rēzeknes tehnoloģiju akadēmijā, piedalījās muzej pedagoģiskajā programmā “Vai vairāk ir labāk?”.

 

Tradicionāls brauciens šīs nometnes dalībniekiem ir uz Preiļu Leļļu galeriju un Miniatūro karaļvalsti, kur ikviens var iejusties princešu un prinču tēlos, ietērpties greznos tērpos.  Lielākais piedzīvojums bērniem bija Rēzeknes Olimpiskajā centra pakalpojumi: vairāki āra peldbaseina apmeklējumi un  aktivitātes slidotavā!  Savus spēkus varēja pabaudīt šķēršļu trasē “Rāznas priedes”   un doties izjādē  Zirgu sētā “Untumi”.  Nometnes noslēguma dienā bērni piedalījās  aizraujošā lāzertaga turnīrā!

 

Nometnes laikā bērni  kopā dziedāja, zīmēja, līmēja, ieguva jaunus draugus, pozitīvas emocijas un neaizmirstamus mirkļus!

 

Paldies Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centram “Zeimuļs” par iespēju organizēt nometni, kā arī paldies visiem, kuri palīdzēja nometnes organizēšanā un īstenošanā! Īpašs paldies jaunietei Dagnijai Videčei, kura aktīvi iesaistījās nometnes programmas īstenošanā un atrada kopīgu valodu ar ikvienu nometnes dalībnieku!

 

Nometnes vadītāja Olita Kuksa

 

 

03.07.2021.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums