Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Bērnu diskotēka Centrā “Zeimuļs” pagāja lieliski! 

14.februārī Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs “Zeimuļs” jau trešo reizi organizēja Bērnu diskotēku, veltītu Valentīndienai.

 

Daudzie diskotēkas viesi, gan mazie, gan lielie priecājās no visas sirds kopā ar svētku vadītāju – spilgto lelli LOL. Par mūziku rūpējās īstais DJ Normunds, skanēja dažādu stilu mūsdienu populārākie hīti – Disco, hip-hop, kā arī citas visiem zināmas mūzikas kompozīcijas. Bērni demonstrēja savas dejošanas spējas un prasmes, aktīvi dejoja „Just Dance” dejas, kā arī veiklību un atjautību, aktīvi piedaloties konkursos un kustīgās rotaļās.

 

Gaismas mūzika un krāsainie efekti radīja īpašu svētku atmosfēru kā īstā  diskotēkā. Moderno deju pulciņa vadītājas Annas Zmeikinas dejotāju komanda priecēja ar spilgtiem priekšnesumiem. Bez jautrajām dejām un rotaļām bērniem bija iespēja piedalīties radošajās darbnīcās, izkrāsot sejiņas ar akvagrima krāsām. Diskotēkas viesiem tika piedāvāti garšīgi cienasti un dzērieni.

Paldies visiem, kuri palīdzēja organizēt tik brīnišķīgus svētkus! Sirsnīgs un īpašs paldies pasākuma vadītājai Karīnai Mašarskai un “Victoria Animator” par fantastisko “Sudraba šovu”!

Uz tikšanos Centrā « Zeimuļs »!

Vairāk foto un video var apskatīt http://sirokez.lv/1028-14-fevralya?fbclid=IwAR1Qm78hEcTsCdYIUVKzq2QfyeZh95xnXMl_OGGTZLO6QTAxOxh4S51Wl_s

 

Olga Strode,
ARPC metodiķe darbam ar bērniem un ģimenēm

15.02.2019.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums