Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Akcija  “Gribu mājās” turpinās

No 16.01. -16.04.2018. Bērnu bibliotēka piedalījās ARPC “Zeimuļs” un Rēzeknes Dzīvnieku patversmes organizētā akcijā  “Gribu mājās”, kuras laikā Bērnu bibliotēkā bija aplūkojama akcijas dalībnieka Denisa Ivenkova fotogrāfiju  izstāde un tematiska grāmatu izstāde “Mēs esam atbildīgi par tiem, kurus pieradinām”.

 

Fotogrāfijas un grāmatas aicināja būt labestīgiem, palīdzēt grūtībās nonākušajiem dzīvniekiem. Bibliotēkas apmeklētāji tika lūgti ziedot patversmes iemītniekiem nepieciešamo pārtiku.

 

8.maijā ARPC “Zeimuļs” metodiķe darbā ar bērniem un ģimenēm O. Strode un Bērnu bibliotēkas darbiniece T. Deičmane kopā ar jaunajiem dzīvnieku draugiem –  bibliotēkas lasītājiem un viņu vecākiem saziedoto  pārtiku nogādāja patversmes iemītniekiem. Paldies visiem!

 

Aicinām arī turpmāk tāpat kopīgi palīdzēt Rēzeknes Dzīvnieku patversmes iemītniekiem! Atcerieties, ka tur jūs vienmēr atradīsiet uzticamu draugu, kurš līdz sava mūža beigām būs jums pateicīgs un mīlēs jūs! Patversmes kaķīši un sunīši būs priecīgi saņemt sauso barību un konservus, noderēs arī granulas kaķu tualetēm un pastāvīga brīvprātīgo palīdzība.

Bildes var apskatīt https://failiem.lv/u/s49uq8et#_

Tatjana Deičmane
Rēzeknes pilsētas Bērnu bibliotēka
vecākā bibliotekāre

15.05.2018.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums