Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

HIP-HOP DEJU FESTIVĀLS PLESKAVĀ

Š.g. 22. aprīlī, Pleskavā, notika VII Viskrievijas hip-hop festivāla “BEZ_PREDEL 2017” noslēguma posms. Festivālā piedalījās daudzas deju grupas, noritēja deju batli, kuros sacentās dažāda vecuma bērni un jaunieši.

 

Uz festivālu kā viesi tika uzaicinātas arī ARPC “Zeimuļs”  Mūsdienu deju grupas “SHADOW QUEENS” pulciņa audzēknes skolotājas Annas Zmeikinas vadībā.  Meitenēm bija iespēja apskatīt, kā dejo kaimiņu valstu jaunieši, kā arī parādīt savas deju prasmes. Sniegtais priekšnesums saņēma daudz skaļu emociju no skatītājiem, tāpēc var domāt, ka meitenes ir konkurētspējīgas ar daudzām profesionālām deju studijām. Festivāla valdīja silta un  pozitīva atmosfēra, tāpēc ARPC meitenes ir gandarītas.

 

Minētais festivāls sniedza meitenēm vērienīgu pieredzi, stimulu turpināt un pilnveidot savas dejuprasmes. Paldies Rēzeknes pilsētas domei par atbalstu un iespēju piedalīties šajā pasākumā. Paldies arī Pleskavas pilsētai par uzaicinājumu! Ceram uz turpmāko sadarbību, un, kas zina, varbūt nākošgad ARPC audzēknes dosies uz festivālu jau ne kā viesi, bet kā konkursa dalībnieces.

Interešu izglītības metodiķe Olita Kuksa

28.04.2017.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums