Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Piesakies interešu izglītības programmām “Zeimuļī”!

Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs “Zeimuļs” no 2016./2017. mācību gada 09. janvāra  piedāvā pieteikties un aktīvi piedalīties jaunās, vēl nebijušās interešu izglītības programmās:

 

  • “Scenāriju veidošanas pamati” skolotājs Vladimirs Dukulis.

Audzēkņiem vecuma no 12 līdz 19 gadiem.

Programmas ietvaros jaunieši attīstīs un pilnveidos sevi kā radošu personību. Ilgstoši trenējot runu un amatmeistarību, regulāri uzstājoties publikas priekšā, lielākas iespējas pilnvērtīgi sevi realizēt gan mācībās, gan ārpusstundu aktivitātēs, gan personiskajā dzīvē. Programmas dalībniekiem būs iespēja mācīties organizēt pasākumus un iesaistīties gan APRC “Zeimuļs” tradicionālos pasākumos, gan arī organizēt savus pasākumus un realizēt savas idejas.

Pirmā tikšanās 11.01.2017. plkst. 16.00,  1.4 telpā

 

  • “Burtumeitiņa” skolotāja Ināra Stepanova.

Audzēkņiem vecumā no 4 līdz 6 gadiem.

Pirmskolas vecuma bērniem atbilstošas radošas darbnīcas kā palīgs sagatavoties skolai, apgūstot latviešu valodas burtus un ciparus. Programma nostiprina bērnu kognitīvās spējas: sajust, uztvert, atcerēties, domāt, analizēt un iztēloties. Nostiprina roku sīko muskulatūru. Jautrā un interesantā veidā bērni gūs svarīgas iemaņas un zināšanas.

Nodarbības notiks trešdienās, piektdienās plkst. 16.00 – 17.25, telpā 2.6 telpa

 

 

  • “Mans mājas video” skolotājs Edmunds Kadakovskis.

Audzēkņiem vecumā no 12 līdz 20 gadiem.

Mācību programma veidota tā, lai jaunieši apgūtu teorētiskās un praktiskās zināšanas dažādu video veidošanu un to realizēšanu sociālajā vidē. Jaunieši, apgūstot praktiskās zināšanas, veidotu sižetus par sev aktuālām tēmām.

Nodarbības notiks trešdienās, ceturtdienās plkst. 16.35 – 18.00 , 2.5 telpā

 

 

 

 

  • Vispārēja fiziskā sagatavošana un jautrās rotaļas” skolotājs Vitālija Rimšs vadībā.

Audzēkņiem vecumā no 6 līdz 8 gadiem un 9 līdz 12 gadiem.

Programmas dalībnieki pilnveidos fizisko sagatavotību, nostiprinās stāju, attīstīs veiklību, lokanību un spēku. Nodarbības notiks rotaļu veidā, izmantojot kustību rotaļas un stafetes, ka veicinās bērnu ieinteresētību aktīvi iesaistīties nodarbībās.

Nodarbības notiks ceturtdienās, piektdienās no plkst. 16.00 – 18.40, 3.1 telpā

 

 

Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs „Zeimuļs” piedāvā arī papildus grupas jau esošām programmām:

 

  • “Gleznošana”, skolotāja Maija Gailuma.

Audzēkņiem vecumā no 5- 6 gadu vecumam.

Programma veidota ar mērķi: attīstīt skolēnos estētiskās vērtības, apgūt pamatus krāsu mācībā un gleznošanā, izmantojot mācību literatūru un pētot pašu veidotus darbus. Programmas ietvaros tiek veidotas dažādas tematiskās izstādes, pulciņa audzēkņi piedalās dažādas veida vizuālās mākslas konkursos.

Nodarbības notiks pirmdienās, otrdienās no plkst. 16.30 – 17.55, 1.2 telpā

 

 

  • “Krāsainie roku darbiņi” (bērniem ar īpašām vajadzībām), skolotāja Agita Gailiša.

Audzēkņiem ar īpašām vajadzībām vecumā no 4 līdz 6 gadiem.

Programmas laikā tiks izmantotas smilšu lampas ar LED apgaismojumu un automātisku gaismas maiņas programmu, smilšu galdus, gaismas molbertus, gaismas galds, kas palīdzēs veicināt bērnu interesi par nodarbībām un uzdevumiem. Inovatīvās ierīces izmantošana paver iespējas ļoti dažādi izmantot gan dabas materiāls, gan krāsas, gan kopā ar bērniem veikt attīstošus uzdevumus. Programmas laikā bērniem tiks attīstīta sīkā motorika, taktiliskās sajūtas un tiks valodas un komunikācijas prasme. Kā arī tā būs iespēja bērniem ar īpašam vajadzībās lietderīgi un interesanti pavadīt brīvo laiku.

Nodarbības notiks trešdienās plkst. 16.30-17.30, 1.8 telpā

 

 

 

  • Ģitārspēle, skolotājs Andris Repelis.

Audzēkņiem vecumā no 12 – 19 gadu vecumam.

Programma ir paredzēta bērniem un jauniešiem, kurus interesē pašizpausmes veids – ģitārspēle, celt jauno mūziku profesionālo līmenī, apgūstot dažādus stīgu instrumentus un to iespējas, tādā veida sekmējot jaunu muzikālu apvienību veidošanos. Programmas ietvaros audzēkņi savas gūtās zināšanas demonstrē gan ARPC pasākumos, gan cita mēroga pasākumos.

Nodarbības notiks pirmdienās, trešdienās 16.30 – 19.25, 3.5 telpā

 

 

Sīkāka informācija un pieteikšanās pa tālruni 27854724 (Olita Kuksa) vai 25661190 (Agita Gailiša).

 

 

Interešu izglītības metodiķe Olita Kuksa

10.01.2017.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums