Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

 Ziemassvētku autofotoorientēšanās “ Nakts uz riteņiem 3”

Piektdien, 20. decembrī 10 visatraktīvākās komandas  no Rēzeknes, Ludzas un Daugavpils satikās “Zeimuļī”, lai piedalītos Ziemassvētku autofotoorientēšanās pasākumā “Nakts uz riteņiem 3”. Komandām 3 stundu laikā bija jāatrod noteikti kontrolpunkti un jāveic dažādi radoši uzdevumi. Dalībnieku vecums bija 18+.

 

Uzdevumi komandām bija visdažādākie – nofotografēties uz “Mīlestības soliņa”, uzdziedāt Ziemassvētku dziesmas, nofotografēties pie šogad tik īpaši skaistajiem Ziemassvētku vides objektiem, nofilmēt reklāmas un daudzi  citi.

 

Pasākuma mērķis bija – veicināt sportisku un veselīgu dzīvesveidu Rēzeknes jauniešu vidū, popularizēt autofotoorientēšanos, kā veselīga un sportiska dzīvesveida sastāvdaļu. Paldies komandām – HLT, Čiekuri, Puika un viņa cilvēki, Fake Taxi, Keiši, Valsts policija s Rubļovki, Ar rozīnīti, Nakts Mirdzums, REL,Čekuri 2 par jauki pavadīto vakaru.

 

Lielu Paldies par atsaucību pasākumā organizēšanā sakām: SIA “LaPizza”, tās vadītājai Ilonai Filipenokai, SIA “Olimpiskais centrs Rēzekne” vadītājai Diānai Komarei, SIA “ Poligrāfserviss” vadītajai Liānai Černecovai, jaunatnes darbiniecei Karinai Smirnovai, Eiropas brīvprātīga darba veicējām projekta “Be open for Europe” Polinai, Leisan un Andzelikai par aktivitātēm.

 

Jaunu auto piedzīvojumu organizēsim martā! Lai idejām bagāts Jaunais gads!

 

 

Jaunatnes lietu speciāliste Eleonora Ivanova

02.01.2020.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums