Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Zeimuļs koši un aizraujoši atklāja jauno mācību gadu!

Austrulatvijas radošo pakalpojumu centrs “Zeimuļs”  jauno mācību gadu 1. septembrī uzsāka ar radošo pastaigu “Iepazīsti Zeimuļi!”. Folkloras kopa “Vīteri” ieskandināja pastaigas sākumu ar ritmisku dziesmu. Svētku uzrunā Rēzeknes valstspilsētas priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs novēlēja  izturību, veiksmi un pacietību jaunajā mācību gadā. Savukārt, ARPC “Zeimuļs” vadītāja Jevgēnija Kusča ar savu uzrunu iedvesmoja būt aktīviem, radošiem un lietderīgi pavadīt brīvo laiku.

 

Pastaigas laikā ikvienam bija iespēja iesaistītie radošajās darbnīcās un pierakstītas interešu izglītības programmās. Notika sporta aktivitātes kopā ar Rēzeknes pilsētas Jauniešu domes dalībniekiem. Valsts robežsardzes koledžas prezentēja  savu darbību, bērniem bija iespēja iepazīties ar robežsargu aprīkojumu un tehniku, iejusties kinologa lomā. Aktīvi darbojās lielo burbuļu un balonu veidošanas darbnīca. Pastaigas ietvaros bērni piedalījās aktivitātēs kopā ar animatoriem, aktīvi izkustējās piepūšamajās atrakcijās un fotografējās ar dzīvnieku tēliem.  Rēzeknes valstspilsētas Bērnu bibliotēkas pārstāvji iepazīstināja mazos dalībniekus ar interesantām un košām grāmatām, motivēja uzsākt lasīt un iepazīt aizraujošo grāmatu pasauli. Neaizmirstams papildinājums bija Rēzeknes dzīvnieku audzētāju biedrības adžilit suņu paraugdemonstrējumi un interesants stāstījums par suņu šķirnēm, veiktām komandām. Kā arī bija iespējas vērot deju studijas “ Dynamic hit” un horeogrāfijas deju ansambļa “Kolorīts”  dalībnieku deju mēģinājumus.

 

Liels paldies interešu izglītības pedagogiem, Rēzeknes pilsētas Jauniešu domei un ARPC saimnieciskiem darbiniekiem par dalību pastaigas organizēšanā.

 

2021./22. mācību gadā ARPC “Zeimuļs” realizē vairāk nekā 60  interešu izglītības programmas dažādās jomās (kultūrizglītības, tehniskā jaunrade, vizuālā un vizuāli plastiskā māksla, sports u.c.). Nodarbības notiek bezmaksas audzēkņiem.

 

Novēlām radošu, veiksmīgu, spēka un izturības piepildītu jauno mācību gadu bērniem un jauniešiem, vecākiem un pedagogiem.

 

Bildes: https://failiem.lv/u/uaa7crru5#/view/k84cs2de9

 

 

ARPC interešu izglītības metodiķe Agita Gailiša

 

06.09.2021.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums