Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

VP LRP konkurss nepilngadīgajiem “Vasarā aizraujoši un droši!”

VP LRP konkurss nepilngadīgajiem “Vasarā aizraujoši un droši!”. Līdz ar to jūlijā un augustā reģiona nepilngadīgie vecumā 6-17 gadi varēs iesniegt savus konkursa darbus. Lūdzu informēt personālsastāvu būt atsaucīgiem, ja iecirknī tiek iesniegts konkursa darbs, pieņemt to un nogādāt KPB Prevencijas grupai.

 

Konkursa darbs saskaņā ar nolikumu iecirknī tiek iesniegts uz A3 formāta lapas, vai, ja tas ir videosižets, tiek iesniegts disks vai zibatmiņa ar ierakstītu videosižetu, kā arī uz atsevišķas lapas tiek iesniegta informācija par dalībnieku (nepilngadīgā vārds, uzvārds, vecums, dzīvesvieta; vecāka (aizbildņa) vārds, uzvārds, telefona numurs).

 

Pielikumā nosūtu konkursa nolikumu un plakātu, informācija par konkursu ir izvietota VP LRP Facebook lapā https://www.facebook.com/VP.LRP.OFFICIAL. Lūgums par konkursu informēt  iestādes/organizācijas iecirkņa apkalpojamā teritorijā, kuras vasaras laikā apmeklē nepilngadīgas personas vai arī tās var publiskot informāciju par konkursu mērķauditorijai.

 

Konkurss_vasara_2021_nolikums

 

02.07.2021.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums