Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Tētis, mamma, es – sportiska ģimene

Sestdien, 7. maijā, Rēzeknē notika tradicionālie sporta svētki “Tētis, mamma, es – sportiska ģimene”. Pasākumu organizēja Māmiņu klubs sadarbībā ar Sporta pārvaldi un Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centru “Zeimuļs”. Sacensībās piedalījās 30 ģimenes.

 

Svētki sākās ar dalībnieku uzstāšanos un iesildīšanos kluba “Atma” vingrotājas Darinas Novikovas vadībā. Pēc tam konkursu stafeti atklāja “Rāpotāju sacensības, kurās piedalījās 6 sportisti rāpulīšos līdz 1 gada vecumam. Mazuļiem vajadzēja rāpus sacenšoties pieveikt dažu metru distanci. Sacensību rezultātā ātrāki bija Artjoms Borščevs (1. vieta), Eldars Gudkovs (2. vieta) un Aigars Lankovskis (3. vieta). Visi konkursa dalībnieki saņēma diplomus un balvas no Māmiņu kluba un veselības studijas “Rebus” – iespēju mammām kopā ar bērniem apmeklēt nodarbību “Mamma sporto!”.

 

Sacensību turpinājumā komandām tika piedāvāti dažādi konkursi un spēles, kurās bērni kopā ar vecākiem spēlēja lielo dambreti, spēles “Twister” un “Zeimuļs”, sacentās konkursā “5 sekundes”, būvēja tiltus, zīmēja savus mīļākos augļus un dārzeņus kopā ar Tupperware, aktīvi un jautri pavadot laiku. Visas sacensības bija izdomātas tādā veidā, lai katrs dalībnieks, neatkarīgi no vecuma, varētu parādīt savu veiklību, ātrumu, precizitāti un asprātību. Turklāt tēti un mammas varēja pārbaudīt savu spēku un izturību, piedaloties konkursos “Velc” un “Stiprinieki”, kuru rezultātā stiprākie tēti izrādījās Jevgēnijs Ivenkovs (1. vieta), Sergejs Stepanovs (2. vieta), Andris Nakoņečnijs (3. vieta); un mammas – Anita Baltalksne (1. vieta), Jevģenija Vaivode (2. vieta) un Aleksandra Vilčiņska (3. vieta). Sacensības noslēdzās ar jautrām stafetēm, kurās ģimenēm izdevās skrienot sacensties, palēkāt, kā arī paspēlēt florbolu. Rezultātā ātrākās bija Magiču (1. vieta), Pavlānu (2. vieta) un Razumovsku (3. vieta) ģimenes.

 

Visus dalībniekus un viesus ar saviem priekšnesumiem priecēja brīnišķīgās kluba “Atma” vingrotājas. Svētku noslēgumā visas ģimenes piedalījās balvu izlozē un saņēma dāvanas no Māmiņu kluba, pasākuma sponsoriem un diplomus, saldus kliņģerus un kausus no Sporta pārvaldes. Tika atzīmēts arī sacensību jaunākais dalībnieks – Karolīna Dortāne (6 mēneši).

 

Pateicamies visām ģimenēm par aktivitāti, kā arī visiem, kas palīdzēja organizēt un novadīt svētkus visai ģimenei “Tētis, mamma, es – sportiska ģimene!”: Rēzeknes pašvaldībai, Sporta pārvaldei, ARPC “Zeimuļs”, AS “Swedbank”, SIA “Planeta”, biedrībai “Atma”, veselības studijai “Rebus”, Tupperware Latvija “Daugava”.

 

Vēlam visiem veselību un sportiskus panākumus! Uz tikšanos citā reizē!

 

Olga Strode, biedrības “Rēzeknes Māmiņu klubs” vadītāja

10.05.2022.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums