Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

“Tēja ar darba devējiem”

Piektdien, 25. novembrī, Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs “Zeimuļs” aicināja jauniešus un vasaras nodarbinātības programmas īstenotājus uz neformālu saliedēšanās aktivitāti “Tēja ar darba devējiem” Olimpiskā centra Rēzekne ledus hallē.

 

Pasākums “Tēja ar darba devējiem” ir kļuvis par nozīmīgu pasākumu Rēzeknes pilsētā dzīvojošajiem jauniešiem, jo ik gadu tiek izvērtēti jauniešu pieredzes stāsti un uzklausīti viņu priekšlikumi.

 

Aktivitātes atklāja Rēzeknes valstspilsētas domes priekšsēdētājs A. Bartaševičs, kurš aicināja jauniešus būt aktīviem un ieinteresētiem savas profesionālās darba dzīves pieredzes veidošanā. Šī gada pasākuma saliedēšanās aktivitātes notika uz ledus, līdz ar to dalībniekiem bija iespēja parādīt savu slidošanas meistarību. Interesantas aktivitātes uz ledus jauniešiem un darba devējiem novadīja mūsu pilsētas treneri: daiļslidošanas trenere Alina Savicka, Sporta biedrības “SEDNA” trenere Aļona Pavlova, Rēzeknes valstspilsētas Sporta pārvaldes sporta organizatore Mārīte Svikle un trenere Edīte Korklīša.

 

Izvērtēšanas pasākuma laikā darba devēji un jaunieši pateicās par iespēju piedalīties šajā projektā, kā arī veiksmīgo savstarpējo sadarbību.

 

Vēlamies pateikties darba devējiem par dalību šajā projektā un piedāvātajām darba vietām Rēzeknes jauniešiem: Rēzeknes valstspilsētas domes Sporta pārvaldei, Rēzeknes valstspilsētas domes Sociālās aprūpes pārvaldei, SIA “Olimpiskais centrs Rēzekne”, SIA “Rēzeknes slimnīca”, SIA “Alba-Ltd”, SIA “Poligrāfserviss”, SIA “Austrumlatvijas koncertzāle”, SIA “Melnā Pērle”, SIA “K-Store”, SIA “Lekon”, SIA “IGGI”, SIA “Austrumvidzeme”.

 

Mēs sakām lielu paldies visiem darba devējiem un jauniešiem, kas atrada iespēju un bija klāt. Mēs pateicamies par atsaucību un veiksmīgu sadarbību Rēzeknes valstspilsētas domei, ar kuras atbalstu var tikt realizēta Jauniešu karjeras un vasaras nodarbinātības programma.

 

Mēs ceram, ka nākošgad jauniešu un darba devēju interese iesaistīties projektā tikai pieaugs un gan jaunieši, gan uzņēmumi iegūs nenovērtējamu sadarbības un darba dzīves pieredzi, kā arī  jaunas prasmes un iemaņas.

 

Jau tagad aicinām jauniešus sākt interesēties par saviem potenciālajiem darba devējiem un pakāpeniski gatavot pieteikumu, lai 2023. gada vasaras darba laikā iegūtu vērtīgu un noderīgu darba pieredzi un apgūtu jaunas prasmes un iemaņas, kā arī ceram, ka programmā iesaistīsies jauni darba devēji.

 

Uz tikšanos un veiksmīgu sadarbību nākamā gada projektos!

 

 

01.12.2022.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums