Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Starptautiskā virtuālā nometne “C’You Connecting Young People”

Starptautiskā virtuālā nometne  notiek sekojošos datumos:

 

  1. 08.2020 (Iepazīšanās/ iepazīšanās spēles/ vēlmes& gaidas)
  2. 08.2020 (Dalībnieki apkopo informāciju par tēmām, ar ko jaunieši vēlas dalīties un noslēgumā tiksies dažādās virtuālajās telpās)
  3. 08.2020 (Virtuālā tūre)Dalībniekiem ir dota iespēja prezentēt savu valsti/ pilsētu/ reģionu un kultūru (līdzīgi kā jau zināmajos nacionālajos vakaros)
  4. 08.2020 (Diskotēka) Lielā virtuālā noslēguma diskotēka (vairākās virtuālajās telpās ar dažādiem mūzikas virzieniem un Chill-Out-Lounge zonu) kopīgai dejošanai un apmaiņai.

 

“C’You   Connecting Young People” mērķissekmēt  starptautisku jauniešu apmaiņu. Nometnes valoda kā jau ierasts būs – angļu valoda. Neskatoties uz to, ka klātienē tikties diemžēl nav iespējams, saskatīsim arī virtuālajā pasākumā vairākas priekšrocības – mums atkrīt ceļošana un ar to saistītās izmaksas, dalībniekiem ir nepieciešams tikai mobilais telefons/ planšete  vai dators. Visa nometne notiks virtuālajā video platformā Zoom, kas būs pieejams uzklikšķinot uz saiti, kas dalībniekiem tiks nosūtīta pa e-pastu vienu nedēļu pirms nometnes. Dalībniekiem nevajag uztraukties par angļu valodas zināšanām, tā kā būs sinhronā tulkošana (ar Zoom vai Google Translate rīku).

 

Projektā piedalās jaunieši vecumā no 15 līdz 21 gadam. Būtu jauki, ja varētu dalībnieki piedalīties visos četros pasākumos, taču jaunietis brīvi var izvēlēties, kādā viņš/viņa vēlas piedalīties. Vienīgais priekšnoteikums dalībai virtuālajā nometnē ir personas datu aizsardzības apliecinājums, kā arī nepilngadīgajiem – vecāku parakstīta piekrišana.

 

Lūgums pieteikties līdz 2020. gada 03. jūlijam pie jaunatnes lietu speciālistes Eleonoras Ivanovas, raksto e-pastu uz :  eleonora.ivanova@rezekne.lv

 

 

29.06.2020.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums