Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Sporta un veselības svētki centrā “Zeimuļs”

8.novembrī ARPC “Zeimuļs” projektā “Veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumu organizēšana Rēzeknes pilsētā” jau otro reizi  tika organizēti Sporta un veselības svētki ģimenēm.

 

Bērni un vecāki aktīvi iesaistījās dažādos sporta un izklaides konkursos. Visiem īpaši patika Rēzeknes bērnu – jaunatnes sporta skolas cīkstoņu un florbolistu paraugdemonstrējumi, jautrā iesildīšanās, stacijas “Zupas degustācija”, “Vitamīni”, “Veseli zobi”, “Lidojošais balons”, “Jautrais lietussargs”, “Ašās rokas”, “Smagais basketbols”, “Virves vilkšana” un citas aktivitātes. Tāpat visiem interesentiem bija iespēja degustēt vitamīnus, uzzināt, kā un kamdēļ jāizvēlas veselīgs dzīvesveids. Bērni un vecāki demonstrēja lielisku fizisko formu un vēlmi dzīvot veselīgi.

 

Svētku nobeigumā tika rīkota loterija, kurā balvas no kompānijas “Teva” – vitamīni “VITIRON KIDS TOYS vinnēja: Meredite Pokule, Valentīna Bolševiča, Andris Drebeinieks, Artemijs Miskovs, Ksenija Ivanova un Beate Kipluka. Tāpat visi svētku dalībnieki saņēma uzmundrinājuma balvas.

 

Sporta un veselības svētki izdevās godam, šādu viedokli pauda pasākuma galvenie varoņi – bērni. Tā bija ne tikai iespēja aktīvi atpūsties, bet arī uzzināt daudz jauna par veselīgu dzīvesveidu.

 

Pateicamies visiem, kuri palīdzēja šo svētku organizēšanā: sporta klubam “SEDNA”, pedagoģei Aļonai Pavlovai, kulinārijas pulciņam “Gatavot ir viegli” un pedagoģei Inesei Sondorei, kompānijai “Teva”, higiēnistei Sandrai Vīgantei un citiem palīgiem!

 

Svētki tika organizēti ar mērķi popularizēt veselīgu dzīvesveidu un aktīvu laika pavadīšanu ģimenes lokā.

Vairāk fotogrāfiju – https://failiem.lv/u/zmyw9zmc

Olga STRODE,

ARPC metodiķe darbam ar ģimenēm un bērniem

09.11.2018.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums