Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

SPORTA UN VESELĪBAS SVĒTKI

8. NOVEMBRĪ – SPORTA UN VESELĪBAS SVĒTKI!

 

Lai rosināt pozitīvas emocijas bērnos un vecākos, uzzināt vairāk  par veselību, veidot ģimenes kopības izjūtu, izbaudīt fiziskās un sporta aktivitātes, ceturtdien, 8. novembrī, plkst. 16:30 Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs „Zeimuļs” organizē pasākumu ”Sporta un veselības svētki” bērniem un vecākiem!

 

Šajā dienā būs iespēja piedalīties aizraujošās sportiskās aktivitātēs, konkursos un uzzināt, kā izaugt veselam, spēcīgam, fiziski un intelektuāli attīstītam ar stipru imunitāti. Darbosies interaktīvās stacijas ar nosaukumiem: vitamīni, degustācija, uzzini par savu veselību, sporta aktivitātes utt.

 

Lieliska iespēja visiem aktīvi atpūsties! Bērni, vecāki un jebkuri citi interesenti – esat laipni lūgti ceturtdien, 8. novembrī, plkst. 16:30 ARPC ,,Zeimuļs’’ aktu zālē.

 

Pasākums notiks projekta  „Veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumu organizēšana Rēzeknes pilsētā” ietvaros.

Pasākumu laikā dalībnieki var tikt fotografēti vai filmēti, un fotogrāfijas un audiovizuālais materiāls var tikt publiskots.

Metodiķe darbam ar bērniem un ģimenēm Olga Strode

25.10.2018.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums