Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Sporta svētki visai ģimenei „Tētis, mamma, es – sportiska ģimene!”

16.jūnijā Rēzeknē – Sporta svētki visai ģimenei „Tētis, mamma, es – sportiska ģimene!”

 

Sestdien, 2018. g. 16.jūnijā plkst. 10.00 Rēzeknes Olimpiskā centrā futbola laukumā notiks sporta svētki visai ģimenei „Tētis, mamma, es – sportiska ģimene!”. Svētkus organizē „Rēzeknes Māmiņu klubs” sadarbībā ar Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvaldi un Olimpisko centru «Rēzekne».

 

Veselības, sporta un lieliska garastāvokļa svētki tiek organizēti visiem, kas grib atpūsties no ikdienas rūpēm un iegrimt sporta un svētku atmosfērā visai ģimenei.

 

Svētkos var piedalīties pilnīgi visi ģimenes locekļi – mammas, tēti, jebkura vecuma bērni, vecmāmiņas, vectētiņi, tantes, onkuļi un citi. Un, pat, ja Jūs nevarat palielīties ar sportiskiem sasniegumiem un panākumiem sportā, vienalga nāciet un piedalieties šajos svētkos! Jo galvenais svētku mērķis nav sporta sasniegumi, bet gan lieliska iespēja pavadīt laiku kopā ar visu ģimeni, iepazīties un sadraudzēties ar tādām pašām ģimenēm kā Jūs.

 

Šoreiz ģimenes pasākuma tēma – Latvijas simtgade”. Dalībniekus gaida konkursi un stafetes, speciāls konkurss tētiem, bet pašus mazākos gaida sacensības “Rāpotāju skrējiens”.

 

Papildus ģimeņu konkursiem un stafetēm uzstāsies sporta kluba TFK Rēzekne sportisti. Pie tam visiem dalībniekiem būs balvas!

 

Formas tērps – sportisks apģērbs. Mēs piedāvājam apģērbu papildināt ar „Latvijas simtgade” tematikai atbilstošiem aksesuāriem. Oriģinālākie personāži tiks apbalvoti.

 

Lai piedalītos sportiski izklaidējošajos svētkos, līdz 11.jūnijam jānosūta pieteikums brīvā formā uz e-pastu konkurspr@inbox.lv vai pa tālruni 28375137. Pieteikumā jānorāda visu ģimenes locekļu vārdi un uzvārdi, bērnu vecums, ģimenes komandas nosaukums, kontakttālrunis.

 

Būs jautri un interesanti! Tāpēc mēs ar prieku aicinām visus nākt, skatīties un piedalīties! Reģistrācija no plkst. 9.30!

 

Lietus gadījumā pasākums notiks 17. jūnijā.

 

Pasākumu atbalsta: Rēzeknes pilsētas dome, Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvalde, SIA Olimpiskais centrs Rēzekne, Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs „Zeimuļs”, SIA “Rēzeknes ūdens”, SIA “Planeta”, kompānija “Teva”, karatē klubs „Sakura”, sporta klubs TFK Rēzekne, biedrība „Par Stipru Ģimeni” .

 

Vairāk informācijas mājas lapā www.mkrezekne.lv

Biedrība „Rēzeknes Māmiņu klubs”

31.05.2018.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums