Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

SDK Viva dejotāju sasniegumi

11.NOVEMBRĪ RĪGĀ NORISINĀJĀS SPORTA DEJU SACENSĪBAS “MEISTARA KAUSS 2017”, kur SDK Viva dejotāji uzrādīja lieliskus rezultātus;

Juniori II grupā C kvalifikācijas klasē La deju programmā 3. vieta Vadimam Cvetkovam un Sanitai Misiņai. Jauniešu grupā B klasē 1. vieta St.deju programmā Jānim Cīrulim ar partneri Everitu Lempu. La deju programmā viņi ir trešie.

 

12.NOVEMBRĪ RĪGAS SACENSĪBĀS – “ZIEMAS AKORDI 2017” Iesācēju grupā 1.vieta – Denisam Proščenko un Jeļizavetai Dukurei. Viņi savāca vajadzīgo punktu skaitu un pārgāja E4 klasē. Juniori I vecuma grupā E6 kvalifikācijas klasē augsto 2. vietu ieguva Linards Strods un Gabriella Brokāne.

 

26.NOVEMBRĪ RĪGAS SACENSĪBĀS “ZIEMA 2017” daudzās vecuma grupās norisinājās Latvijas Kausa posms – Juniori I grupā E6 klasē 1. Vietas ieguvēji Linards Strods un Gabriella Brokāne. Juniori I D klasē Latvijas Kausa posmā 1. vietas ieguvēji ir Rendijs Stikuts un Daniella Čiževska. Šajās sacensībās Rendijs un Daniella ieguva 3. vietu Juniori I grupā C klasē La dejās un savāca nepieciešamo punktu skaitu, lai pārietu augstākā C kvalifikācijas klasē. 3. vieta Juniori I grupā D klasē – Nikitam Bogdanovam un viņa partnerei Janai Pavkšto. Bērni II grupā gan La, gan St deju programmā 1. vietas ieguvēji ir Aleksejs Tretjaks un Līna Mazaļevska. Šim pārim tās ir pirmās sacensības.

 

Apsveicam visus dejotājus un vecākus ar panākumiem! SDK Viva aicina visus uz pieaugušo deju kursiem, kas notiek katru ceturtdienu no plkst. 19.30 – 20.30 ARPC Zeimuļs aktu zālē. Maksa – 3. eiro! Arī maziem dejotājiem notiek nodarbības ARPC Zeimuļs. Īpaši gaidām 4.-6. gadus jaunus zēnus. Nodarbības ir bez maksas. Uzziņas – 29161019 Ilona

Foto 1.) 1. vietas ieguvēji -Linards un Gabriella

2) 1. vietas ieguvēji – Jānis un Everita

3) 1. vietas ieguvēji Deniss un Jeļizaveta

04.12.2017.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums