Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Sākusies pieteikšanās konkursam “Popiela-13”

ARPC Jauniešu atvērtais centrs “JACis” aicina Rēzeknes un Latgales jauniešu komandas pieteikties ikgadējam pasākumam “Popiela”, kas notiks 21. novembrī plkst. 17.00, Latgales vēstniecības GORS mazajā zālē. Šogad konkursa tēma ir “Generation Z”.

 

Par “Generation Z” jeb Z paaudzi  tiek dēvēti jaunieši vecumā līdz 19 gadiem, kuri ir uzauguši digitālajā vidē un ir nepārtrauktā ‘pieslēgumā’. Mūzika ir viena no būtiskākajām viņu dzīves sastāvdaļām, tāpēc ar tās palīdzību ir iespējams pievērst šīs paaudzes uzmanību un izzināt to.

 

Jauniešu iemīļotais pasākums “Popiela” tiks rīkots jau 13. gadu pēc kārtas. Šajā pasākumā jauniešu grupas veido savus priekšnesumus un demonstrē tos noslēguma pasākumā. Cik daudz mēs zinām par jauniešiem, kādi mēs esam, kādas ir šīs paaudzes īpatnības, vērtības, to visu mēs uzzināsim jau pavisam drīz.

 

Katru gadu konkursā piedalās jaunieši gan no Rēzeknes skolām, gan arī pārstāvji no Latgales novada skolām un organizācijām. Krāsaini, interesanti un radoši priekšnesumi tiek prezentēti ik gadu.

 

Aicinām skolas, organizācijas un jauktas komandas piedalīties “Popiela-13”, iegūt jaunas pozitīvas emocijas un cīnīties par uzvaru 2018. gadā! Pieteikšanās līdz 7. novembrim.

 

Pielikumā ir konkursa nolikums un pieteikuma anketa.

 

Informāciju sagatavoja Ilvija Pisarenko, Interešu izglītības skolotāja jauniešu jomā Rēzeknes pilsētas pašvaldības iestādē „Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs”

16.10.2018.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums