Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

RĒZEKNES JAUNIEŠI TIEKAS “ERUDĪTS – 2018” 4. SPĒLĒ

 Trešdien, 2018. gada 21. februārī Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā “Zeimuļs” pulcējās Rēzeknes pilsētas vispārizglītojošo un profesionālo mācību iestāžu audzēkņi, lai piedalītos trešajā sezonas spēlē „Erudīts – 2018”, kas bija veltīta Latvijā svinamajiem svētkiem vasarā.

 

Konkurss tiek rīkots ar mērķi, lai padziļinātu vidusskolēnu zināšanas par Latvijas un Eiropas svinamajiem svētkiem; rosinātu skolēnus uz aktīvu līdzdalību sabiedriskajos un vēstures izzinošajos procesos; kā arī veidotu skolēniem prasmi diskutēt, pamatot un aizstāvēt savu viedokli, darboties grupā, pieņemt kopīgus lēmumus.

 

Spēlē šoreiz tika pārstāvētas 10 Rēzeknes pilsētas vispārizglītojošās un profesionālās mācību iestādes. Par trešās spēles uzvarētājiem ar 23,5 punktiem kļuva Rēzeknes 5. vidusskola komanda. Konkursa 2. vietas ieguvēji ir Rēzeknes valsts poļu ģimnāzijas komanda ar 17 punktiem un trešo vietu ar 16 punktiem ieguva Rēzeknes mākslas un dizaina vidusskolas komanda. Muzikālajā pauzē mēs visi izbaudījām Rēzeknes 3. vidusskolas deju pāra priekšnesumu.  Vēlamies izteikt savu pateicību visiem šīs spēles dalībniekiem par aktīvu iesaistīšanos un radošām atbildēm, skolotājiem – konsultantiem par sagatavotiem audzēkņiem, konkursa “Erudīts-2018” komandai: ARPC jaunatnes lietu speciālistei Eleonorai Ivanovai, ARPC jaunatnes lietu darbiniecei Danai Pavļukevičai un Ilzei Ontužānei, Erasmus + brīvprātīgajai  Aubrée Monteil no Francijas un Lourdes Pons no Spānijas, ARPC kolektīvam par atbalstu.

 

Tiekamies 2018. gada 23. martā 5. spēlē – Eiropa!

Informāciju sagatavoja ARPC jaunatnes lietu darbiniece Ilze Ontužāne

 

23.02.2018.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums