Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Rēzeknes ģimenes piedalījās pārgājienā

12.jūnijā Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs “Zeimuļs” sadarbībā ar Rēzeknes Tūrisma attīstības centru Aktīvā tūrisma dienas ietvaros organizēja pārgājienu “Piedzīvojums visai ģimenei”. Vairākas ģimenes ar bērniem devās skaistajā pastaigā pa Rēzeknes pilsētas un tuvākās apkārtnes interesantajām vietām.

 

Pārgājiena laikā bija iespēja iepazīt Rēzeknes pilsētas vēsturi, izbaudīt gleznainos skatus, atklāt interesantus stāstus un kopā izstaigāt Stādītā meža takas. Aizraujošākais brīdis bija Kultūras darbiniekiem veltītā piemiņas parka apmeklējums, kurā parka veidotājs, mākslinieks un keramiķis Leonards Vincevičs sarīkoja pārsteidzošu gleznu un māla izstrādājumu izstādi. Ģimenēm bija lieliska iespēja uzzināt vairāk par šo skaisto vietu, piedalīties izglītojošā viktorīnā, kā arī iegūt suvenīrus no mākslinieka un Centra “Zeimuļs”.

 

Pēc tam Stādītajā mežā visus gaidīja pikniks, spēles, laiks atpūtai un pārgājiena turpinājums. Kopā nostaigāts maršruts vairāk kā 9 kilometru garumā. Noslēdzās pārgājiens Kovšu ezerā, kur visi dalījās iespaidos par pavadīto laiku. Liels paldies visām ģimenēm un Rēzeknes Tūrisma attīstības centra kolektīvam par palīdzību un sadarbību!

 

ARPC “Zeimuļs” metodiķe darbam ar bērniem un ģimenēm Olga Strode

14.06.2022.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums