Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Realizē savu ideju arī Tu!

Maza biznesa projektu konkursa ietvaros 2021. gada aprīlī tika uzsākts jauniešu mazā biznesa projekts “Kreatīvā Rēzeknes individuāla nodarbība/otrreizēja pārstrāde “KRINOP” metāllūžņu pārstrādes darbnīca”, kuras realizācijai tika piešķirts Rēzeknes valstspilsētas pašvaldības iestādes finansējums darba instrumentu un iekārtu iegādei 1181.77 eiro apmērā.

 

Šajā rudenī Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Radošo industriju inkubatorā  jaunais biznesa ideju autors varēja uzsākt savas biznesa idejas, produkta vai pakalpojuma attīstīšanu. Šo iespēju izmantoja arī   “KRINOP” darbnīcas vadītājs Nikolajs Krištopāns. LIAA pirms inkubācijas programma ( PINK), kas ir piemērota biznesa ideju autoriem, kam vēl nav sava uzņēmuma, kā arī jaunajiem uzņēmējiem pašā uzņēmējdarbības sākumā, kad produkts vēl nav pieejams plašam klientu lokam. PINK var būt noderīga arī esošam un veiksmīgam uzņēmumam, kas gribētu pārbaudīt jaunu ideju. Uzsvaru šī programma liek uz uzņēmējdarbības prasmju apgūšanu un tīklošanos, kā arī dalīšanos ar idejām, pieredzi, padomiem un kļūdām. Kreatīvā Rēzeknes individuāla nodarbība/otrreizēja pārstrāde “KRINOP” darbnīcas vadītājs Nikolajs Krištopāns veiksmīgi saņēma 6 (sešu) mēnešu ilgu pirmsinkubācijas atbalstu un ir apguvis nodibinājuma “TechHub Riga” vadītās biznesa mācības “Biznesa skola” programmu.

 

Jauniešu mazā biznesa projekts “Kreatīvā Rēzeknes individuāla nodarbība/otrreizēja pārstrāde “KRINOP” sagatavošanas realizāciju plāno pabeigt līdz 2022. gada aprīlim.

 

Ja arī Tu vēlies realizēt savas idejas – uzdrošinies un iesaisties mazo biznesa projektu konkursā 2022 gadā!

 

 

Jaunatnes lietu speciāliste Eleonora Ivanova

 

22.11.2021.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums