Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Radošās Lieldienas Centrā «Zeimuļs»

Radošās Lieldienas Centrā «Zeimuļs»5. aprīlī Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā “Zeimuļs” valdīja radoša un patīkama atmosfēra, jo ikviens centra apmeklētājs varēja piedalīties kādā no Lieldienām veltītajām radošajām darbnīcām.
Kopā ar pulciņa “Vides izglītības programma „4H”” dalībniekiem Dzintras Gribustes vadībā bija iespēja izgatavot spilgtus Lieldienu grozus. Skolotāja Maija Gailuma un pulciņa “Dekoratīvie darbi ar krāsainajām smiltīm” dalībnieki deva ierosmes, kā dekorēt Lieldienu olas, izmantojot dažādus materiālus, tajā skaitā arī krāsainās smiltis. Pulciņa „Stils un make- up” meitenes Lāsmas Leiņas vadībā iepriecināja bērnus, apgleznojot viņu sejiņas ar akvagrimu.
Pateicoties dalībnieku radošumam un čaklumam, tika izveidoti ļoti dažādi un interesanti Lieldienu suvenīri. Izsakām pateicību skolotājām par novadītajām radošajām darbnīcām.
Svētku noskaņojumu Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā “Zeimuļs” rada arī Lieldienām veltītās spilgtās bērnu zīmējumu un citu radošo darbu izstādes.

 

Aicinām visus apmeklēt izstādes Centrā «Zeimuļs»!

Bildes meklē: https://failiem.lv/u/grey397f

Metodiķe darbam ar bērniem un ģimenēm Olga Strode

06.04.2018.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums