Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Radošā akcija  “Iegūsti skolā – pielieto dzīvē!”

Sākot ar šī gada 1.septembri, biedrība “SEDNA” sadarbībā ar Rēzeknes 2.vidusskolu uzsāk jaunatnes iniciatīvas projekta “Izmēģini un iemācies” realizēšanu. Daudzu skolēnu vidū valda stereotips, ka zināšanas, kas ir iegūtas skolā nenoderēs ikdienas dzīvē un karjeras izvēlē. Projekta jauniešu komanda vēlas lauzt šo stereotipu un mainīt attieksmi pret skolā iegūtajām zināšanām, to nozīmi aktīvā un radošā ikdienā. Projekta jauniešu komanda sadarbībā ar Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centru “Zeimuļs” organizē akciju “Iegūsti skolā – pielieto dzīvē!”. Rēzeknes valstspilsētas klašu audzēkņi un interešu izglītības programmu kolektīvi/grupas tiek aicinātas aizdomāties par tām zināšanām un prasmēm, kas tiek iegūtas skolā un jau tiek pielietotas ikdienā, piemēram, prasme lasīt vai arī spēja strādāt ar dažāda veida informācijas avotiem.

 

Klasēm/grupām nepieciešams radošā veidā attēlot akcijas tēmu – zīmēt, filmēt video, veidot foto kolāžas u.t.t.. Katra dalībnieku grupa saņems gardas pateicības, kā arī vismaz 7 darbiem tiks piešķirtas nominācijas. No iesniegtajiem darbiem ARPC “Zeimuļs” tiks izvietota izstāde.

 

Vizuālos un vizuāli plastiskos darbus  un pieteikuma anketas iesniegt  ARPC “Zeimuļs” 1.1. kabinetā. Digitālos darbus un pieteikuma anketas nosūtīt uz e-pastu sb-sedna@inbox.lv ar norādi akcija. Darbus iesniegt līdz 27.10.2022. (ieskaitot).

 

Papildus informācija, zvanot pa tālruni 27854724 Aļona Pavlova , projekta koordinatore.

 

akcija nolikums

 

Šo jaunatnes iniciatīvas projektu pilnībā finansē Eiropas Sociālā fonda projekts “Atbalsts priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas samazināšanai” Nr. 8.3.4.0/16/I/001  (PuMPuRS).

 

19.09.2022.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums