Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Radošais šūšanas konkurss “Rotātu svārku pasaule”

Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs “Zeimuļs” novembra nogalē organizēja radošo šūšanas darbu konkursu “Rotātu svārku pasaule”, kurā dalību ņēma 18 dalībnieki, pārstāvot Rēzeknes pilsētas vispārizglītojošās mācību iestādes, ARPC “Zeimuļs” “šūšanas darbnīcas” pulciņu un Audriņu pamatskolu.

 
Konkursā varēja piedalīties bērni un jaunieši vecumā no 8 – 18 gadiem un konkursa “Rotātu svārku pasaule” dalībniekiem šogad tika dota brīva izvēle svārku radīšanā, izveidojot savu dizainu, atbilstoši konkursa tēmai un liekot lietā fantāziju un rokdarbu prasmes. Var manīt, ka iesniegtie darbi ir tapuši ar lielu patiku un mīlestību pret šūšanu, kas daudziem audzēkņiem jau kļuvis par hobiju un neatņemamu ikdienas rituālu.

 
Konkursa darbi tika vērtēti trijās kategorijās: 8 – 10 gadi, 11- 14 gadi un 15 – 18 gadi. Kategorijā 8-10 gadi pirmās vietas ieguvēja ir ARPC “Zeimuļs” šūšanas darbnīcas pulciņa audzēkne – Laura Piļķa. Kategorijā 11 – 14 gadi uzvarētāja ir Anna Marianna Kuzmane un 15 -18 gadu kategorijā pirmās vietas ieguvēja ir Zlata Zajankovska (ARPC šūšanas darbnīcas pulciņš). Arī starp visiem šiem 18 darbiem, tika piešķirtas divas simpātiju balvas, ko saņēma Oksana Kupcova (kategorija 11-14 gadi) un Evelina Koroševska (kategorija 11 – 14 gadi).

 

 

Vēlamies izteikt sirsnīgu paldies visiem konkursa dalībniekiem par aktīvu iesaistīšanos, ARPC skolotājai Skaidrītei Romančukai par audzēkņu motivēšanu un atbalstu.

 

 

Konkursa darbu izstāde būs aplūkojama vēl visu decembri ARPC 1.stāvā.

ARPC “Zeimuļs” interešu izglītības metodiķe Dana Pavļukeviča

04.12.2019.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums