Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

RADOŠAIS ŠŪŠANAS KONKURSS “MANA EKO SOMA”

Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs “Zeimuļs” organizēja radošo šūšanas konkursu “Mana EKO soma”. Dalībniekiem tika dota brīva izvēle somas radīšanā, izveidojot savu dizainu atbilstoši konkursa tēmai, liekot lietā fantāziju un rokdarbu prasmes. Dalībnieki paši varēja izvēlēties somu izmēru, formu, veidu.

 

Konkursa darbu vērtēja ARPC “Zeimuļs” interešu izglītības pedagoģi, kuri atzina, ka katra dalībniece ir pelnījusi atzinību par paveikto.  Darbi tika vērtēti pēc kritērijiem: darba atbilstība izvirzītai tēmai, radošums un oriģinalitāte, darba kvalitāte un somas dizains. Pateicības un saldās balvas saņēma visas dalībnieces.

 

Balvu par iegūto 3. vietu saņēma Ariana Novikova, kura bija uzšuvusi personalizētu somu ar sava vārda pirmo burtu “A”.  2. vietu ieguva Evelīna Egle, kurai tika uzšūts komplekts no 3 somām un uz katras somas atveidot kāds pozitīvs multfilmu tēls. 1. vietu šūšanas konkursā saņēma Viktorija Samuilova, kuras darbs bija novērtēt kā viskvalitatīvāk veidotais un uzraksts “Don’t use plastic, ic  be fantast”  aicina ikvienu lietot Eko somas!

 

Vēlamies izteikt sirsnīgu paldies visiem konkursa dalībniekiem par aktīvu iesaistīšanos, ARPC skolotājai Skaidrītei Romančukai par audzēkņu motivēšanu un atbalstu.

 

Interešu izglītības metodiķe Olita Kuksa

01.12.2020.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums