Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Projekta “Iekrāsosim ģimeņu sirdis” noslēgums

20.novembrī plkst. 17.00 aicinām pavadīt pēcpusdienu kopā ar savu ģimeni un apmeklēt projekta “Iekrāsosim ģimeņu sirdis” noslēguma pasākumu.

 

2.stāvā pie kafejnīcas notiks foto izstādes “Ar mīlestību un saimi”  atklāšana, kur varēs apskatīt dažādus foto mirkļus no projekta aktivitātēm un pasākumiem. Vēlreiz iepazīties ar sociālās kampaņas laikā izveidoto informatīvo materiālu. Kā arī tiks pasniegtas pateicības projekta aktīvākiem dalībniekiem un sadarbības partneriem.

 

Aktu zālē notiks dažādas jautras un nebijušas aktivitātes kopā ar indiāni. Bērniem būs iespēja aktīvi darboties indiāņu pilsētiņā, izveidot savu masku un apgleznot seju, nofotografēties foto stūrītī. Pasākuma laikā darbosies aizraujoša mūzikas instrumentu no dažādiem materiāliem veidošanas darbnīca. Kā arī ikviena būs iespēja izmēģināt EBRU zīmēšanas tehniku.

 

Gaidām ikvienu, kurš vēlas pavadīt aizraujoši brīvo laiku.

 

Pasākums notiek projekta “Iekrāsosim ģimeņu sirdis” ietvaros. Projekts tiek realizēts ar Valsts reģionālās attīstības aģentūras un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas finansiālu atbalstu no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem

15.11.2019.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums