Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Prieks radīt kopā!

18.maijā Starptautiskās ģimenes dienas ietvaros Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā “Zeimuļs” izskanēja svētki visai ģimenei “Prieks radīt kopā!”. Jau trešo reizi pēc kārtas notika aktīvāko ģimeņu sumināšanas un apbalvošana.

 

Nominācijā «ARPC «Zeimuļs» Gada ģimene 2017» bija nominēti: Gaidu, Mironovu, Vasjkovu-Surikovu, Ļebedevu, Krastiņu-Gusevu, Salmaņu un Selecku ģimenes. Gaidu ģimene tika apbalvota kā «Aktīvākā ģimene» (viņi regulāri piedalās dažādos ARPC pasākumos, konkursos, sacīkstēs). Vasjkovi-Surikovi – «Talantīgākā ģimene» (viņus pazīst pēc sasniegumiem kultūras, mākslas jomā u.c.). Salmaņu ģimene – «Radošākā ģimene» (investē enerģiju bērnu audzināšanā, galvenokārt attīstot bērnu talantus). Krastiņi-Gusevi – «Skanīgākā ģimene» (viņus vieno dziesmas, dejas un mūzika). Par ģimenes vērtību un tradīciju popularizāciju un saglabāšanu tika apbalvotas Mironovu, Ļebedevu un Selecku ģimenes. Tās visas saņēma diplomus, ziedus, dāvanas un balvas no Latgales vēstniecības GORS, kā arī speciālbalvas no 12.Saeimas deputāta Ivana Ribakova.

 

Ģimenēm par godu notika svētku koncerts, kurā piedalījās: horeogrāfijas ansamblis «Kolorīts», deju studija «Dynamic Hit», PII «Rotaļa» audzēkņi, ARPC sporta deju pulciņa un moderno deju pulciņa audzēkņi, Dukaļsku ģimene un pasākuma viesi – starptautiskā festivāla “Art-Panorama Baltika 2018” dalībnieki – talantīgie bērni no Baltkrievijas.

 

Visiem klātesošajiem tika sagatavots arī pārsteigums – videofilma par nominētajām ģimenēm. Filmu veidoja pulciņa «Zeimuļs TV» vadītājs Edmunds Kadakovskis. Svinīgu uzrunu teica pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs un ARPC «Zeimuļs» vadītāja Jevgenija Kušča. Pasākumu vadīja – Elizabete Gaile un Andrejs Tutins.

 

Tāpat ARPC pedagogu un Bērnu bibliotēkas darbinieku vadībā visiem viesiem bija iespēja piedalīties radošās un kulinārijas darbnīcās, nofotografēties fotostūrītī. Kā arī svētku laikā aizvadīta spilgta izstāde, kurā varēja apskatīt starptautiskā festivāla “Art-Panorama Baltika 2018” dalībnieku zīmējumus un daiļamatniecības izstrādājumus.

 

Pateicamies par palīdzību organizācijā, balvām un atbalstu Rēzeknes pilsētas domei, Rēzeknes pilsētas bērnu bibliotēkai, ARPC “Zeimuļs” pedagogiem Inesei Sondorei, Lāsmai Leiņai, Edmundam Kadakovskim, teātrim-studijai “Joriks”, Latgales vēstniecībai GORS, personīgi tās vadītājai Diānai Zirniņai un 12.Saeimas deputātam Ivanam Ribakovam!

 

Atsevišķs paldies aktīvajām ģimenēm un visiem viesiem, kuri papildināja Ģimenes svētkus ar savu dalību! Lai katrā mājā un katrā ģimenē vienmēr valda mīlestība un saticība, lai katra ģimene ir laimīga!

 

 

Olga STRODE,

ARPC metodiķe darbam ar ģimenēm un bērniem

 

22.05.2018.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums