Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Piedalieties Ģimeņu parādē Rēzeknē un iegūstiet balvas!

 5,augustā Rēzeknes Pilsētas svētku laikā jau devīto reizi notiks krāšņs pasākums visai ģimenei – Ģimeņu parāde, kas šoreiz būs veltīta Latvijas simtgadei. Piedalīties var ne tikai Rēzeknes ģimenes ar bērniem, bet arī novadā un citās Latvijas pilsētās dzīvojošās ģimenes.

 

Dalībai parādē jāreģistrējas, kā arī jāizdomā spilgts un oriģināls tēls visiem ģimenes locekļiem, jāpārdomā tērpi, jāsarūpē rekvizīts, aksesuāri vai arī jāizpušķo bērnu ratiņi, leļļu ratiņi, bērnu auto vai velosipēds.

 

Svētku programmā: Ģimeņu parāde, bērnu transportlīdzekļu defilē, fotosesija, koncertprogramma, putu diskotēka, burbuļu šovs, bērnu rotaļu laukumi un konkursi, spēles, kā arī parādes uzvarētāju apbalvošana.

 

Atraktīvākā un radošākā ģimene kā galveno balvu no pasākuma ģenerālsponsora SIA «Siltumtehserviss» saņems biļetes uz Līvu akvaparku visai ģimenei ar apmaksātiem ceļa izdevumiem.  1., 2. un 3. vietas ieguvēji saņems dāvanu kartes neaizmirstamai atpūtai kompleksā “Resento SPA” vai dāvanu kartes tematiskā izklaides parka “Avārijas brigāde” (Abpark) apmeklējumam visai ģimenei.

 

Tāpat visiem ģimenēm būs iespēja laimēt citas vērtīgas balvas – t/c “Sjuzanna” dāvanu kartes, speciālas balvas no 12. Saeimas deputāta Ivana Ribakova, biļetes visai ģimenei uz Rēzeknes Olimpiskā centra āra peldbaseinu, bērnu izklaides centra “Juniors”, bērnu kafejnīcas “Pigasus”, balvas no lielveikala “Rimi” un veikalu tīkla “Maxima”, kompānijas “Teva” – viena no pasaules farmācijas jomas līderiem, bērnu preču veikala “Vinnijs Pūks”, Jāņa Rozes grāmatnīcas, dāvanu kartes rotaļu centrā “VINNI”, zinātnes centrā “ZINOO” (Daugavpils), bērnu atrakciju laukumā “EnergyZome” apmeklējumam, dāvanu karti Rēzeknes bērnu animatores Marinas Bikovas “Sudraba šovam”, balvas no Rīgas Māmiņu kluba u. c.

 

Visas ģimenes, kas piedalīsies parādē, saņems garantētas balvas no lielveikala “Rimi”, pašvaldības aģentūras “Rēzeknes Kultūras un tūrisma centrs”, AS “Swedbank”, ARPC «Zeimuļs» un biedrības “Rēzeknes Māmiņu klubs”.

 

Šogad Rēzeknes Tūrisma attīstības centrs pirmoreiz pasniegs dalībniekiem speciālbalvas un izvēlēsies labākos darbus izstādei, kas pēc parādes būs apskatāma Tūrisma attīstības centra telpās.

 

Pieteikties dalībai Ģimeņu parādē var līdz 29. jūlijam, zvanot uz tālr. 28375137, kā arī rakstot uz e-pasta adresi konkurspr@inbox.lv. Pieteikumā jānorāda: ģimenes uzvārds, bērnu skaits un to vecums, kontakttālrunis, kā arī ģimenes tēla un bērnu transportlīdzekļa nosaukums. Pieteikuma iesūtīšanas kārtas numurs būs ģimenes numurs, ar kuru tā piedalīsies parādē!

 

Piesakieties un kļūstiet par Ģimeņu parādes dalībniekiem!

 

Pasākumu atbalsta: Rēzeknes pilsētas dome, Pašvaldības aģentūra „Rēzeknes Kultūras un tūrisma centrs”, Rēzeknes Tūrisma attīstības centrs, Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs “Zeimuļs”, SIA «Siltumtehserviss», “Resento SPA”, veikals „Sjuzanna”, izklaides parks “Avārijas Brigāde”, bērnu rotaļu laukums VINNI centrs, bērnu-jauniešu izklaides centrs “Juniors”, A/S „Swedbank”, SIA RIMI Latvia, 12.Saeimas deputāts Ivans Ribakovs, “Maxima”, bērnu preču veikals “Vinnijs Pūks”, Jāņa Rozes grāmatnīca, “EnergyZome”, bērnu kafejnīca „PiGaSuS”, animators Marina Bikova,  Rīgas Māmiņu klubs, “Good Mood”, SIA “Poligrāfserviss”.

 

 

Plašāka informācija vietnē www.mkrezekne.lv.

 

Olga STRODE,

biedrība “Rēzeknes Māmiņu klubs”

 

 

18.06.2018.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums