Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Pasākumam “ Manc akorc” 15 gadi!

Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs „Zeimuļs” sadarbībā Rēzeknes novada pašvaldības Izglītības pārvaldi un Rēzeknes pilsētas Jauniešu domi rīko jauniešu muzikālo parādi “Manc akorc 2017”

 

21.aprīlī Rēzeknes pilsētas kultūras namā un aicina pieteikties Latgales muzicējošos un dejojošos jauniešus!

 

Pasākuma laikā notiks salsas meistarklases, aerobikas meistarklases, radošas darbnīcas bērniem ar ģimenēm, pārsteigumi, ka arī  īpašo viesu – iepriekšējo gadu konkursu uzvarētāju priekšnesumi.Parāde tiek organizēta, lai veicinātu Rēzeknes pilsētas un novada, citu Latgales novadu jauniešu vokālo, instrumentālo, deju grupu un individuālo izpildītāju radošo darbību.

 

Parādes nolikumu un pieteikuma anketu var saņemt Rēzeknes pilsētas un novada mācību iestādēs vai pielikumā. Pieteikuma anketu jāiesniedz līdz 14. aprīlim Rēzeknes pilsētas pašvaldības iestādē „Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs” (Krasta ielā 31, 2.8. kab. vai  uz e-pastu: eleonora.ivanova@rezekne.lv) vai Rēzeknes novada pašvaldības Izglītības pārvaldē (Atbrīvošanas alejā 95, 1.stāvā, 3.kab. vai uz e-pastu: janis.saudins@saskarsme.lv). Papildus informācija pa tālr. 64622599 vai 26033202( Eleonora), tālr. 25922018 ( Jānis).

 

Manc_Akorc_nolikums2017

20.03.2017.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums