Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Orientēšanās pasākums “Izzini Rēzekni”

Otrdien, 30.maijā Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs organizēja orientēšanās pasākumu “Izzini Rēzekni” Rēzeknes 3.vidusskolas 8.klases audzēkņiem. Orientēšanās pasākuma mērķis ir radīt jauniešiem iespēju saturīgi pavadīt brīvo laiku, iepazīt dažādas nozīmīgas vietas Rēzeknē un veicināt veselīgu dzīvesveidu jauniešu vidū. Orientēšanās pasākums iesākās ar iesildīšanos un grupu veidošanas aktivitātēm, kuras vadīja ARPC “Zeimuļs” Erasmus+ programmas Eiropas brīvprātīgā darba projekta “Sociable Youth all over the world” (līguma nr. 2016-1-LV02-KA105-001049) veicēja Camilla Ghiringhelli no Itālijas. Rēzeknes 3.vidusskolas skolēni tika sadalīti 4 komandās, kur katrai komandai bija jāuzraksta komandas nosaukums, moto, jāuzzīmē komandas logo un jāizpilda uzdevumu lapa ar piecpadsmit interesantiem uzdevumiem un izaicinājumiem. Triju stundu garumā katra komanda ar ieinteresētību un radošumu iesaistījās uzdevumu izpildē, uzņemot bildes un filmējot video.

 

Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs aicina ikvienu iesaistīties aizraujošajā orientēšanās pasākumā par kuru maksa netiek ņemta un kas tiek piedāvāts visiem Rēzeknes pilsētas un novada bērniem un jauniešiem.

 

Vēlamies pateikties Rēzeknes 3.vidusskolas audzēkņiem par līdzdalību un 8.klases audzinātājai Jeļenai Gricikai par jauniešu iesaistīšanu izzinošajā pasākumā.

 

Uz tikšanos!

ARPC “Zeimuļs” jaunatnes darbiniece Dana Pavļukeviča

30.05.2017.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums