Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Noslēdzies fotokonkurss “Parādi savu masku”

ARPC “Zeimuļs” šī gada 3.novembrī izsludināja foto konkursu “Parādi savu masku”, kur kopumā tika saņemtas 17 dalībnieku fotogrāfijas. Piedalīties konkursā tika aicināts ikviens interesents bez vecuma ierobežojuma, kur viens no galvenajiem fotokonkursa uzdevumiem bija nosūtīt bildi maskā, kuru dalībnieks būtu dizainējis un uzšuvis pats vai arī iegādājies to aptiekā vai veikalā, pievienojot bildei arī kādu pozitīvu komentāru vai aprakstu.

 

ARPC “Zeimuļs” lapas sekotājiem bija iespēja nedēļas laikā iepazīties ar dalībnieku iesūtītajām fotogrāfijām un noteikt šī konkursa uzvarētāju, spiežot “Patīk” kādai no vairāk nekā divdesmit kopumā saņemtajām bildēm.

 

Vai esi gatavs uzzināt šī konkursa rezultātus?!…

 

Par šī konkursa uzvarētāju un galvenās fotokonkursa balvas “Fotosesija profesionālā fotogrāfa vadībā” ieguvēja ir Rēzeknes 2.vidusskolas audzēkne Alīna Stirāne, iegūstot 105 balsis. Alīna teic, ka karantīnas laikā grāmatu lasīšana ir kļuvusi par neatņemamu brīvā laika pavadīšanu. Apsveicam Alīnu un sakām sirsnīgu PALDIES ikvienam šī konkursa dalībniekam par piedalīšanos, iesūtītajām bildēm, izdomu un veltīto laiku savu dizainēto masku tapšanā.

 

Esiet veseli, sargiet sevi un apkārtējos!

 

Jaunatnes darbiniece Dana Pavļukeviča

19.11.2020.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums