Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Mode saulrietā

Rakstnieks Kurts Vonnegūts reiz teicis: “KAD JŪS DARĀT MĀKSLU – VIENALGA LABU VAI SLIKTU IZRĀDĀS, JŪSU DVĒSELE AUG”. 2022.gada 13.maijā ARPC “Zeimuļs” Jaunatnes iniciatīvu projekta ietvaros norisinājās  pasākums “MODE SAULRIETĀ”, kuru organizēja Rēzeknes pilsētas Dienesta viesnīcas jaunietes Sintija Kokoreviča un Kitija Zalužinska, un skolotāja Inna Pētersone. Savu mākslu prezentēja  Rēzeknes Mākslas un dizaina vidusskolas audzēkņi un absolventi, Jāņa Ivanova Rēzeknes Mūzikas vidusskolas audzēkņi, kā arī savu foto mākslu piedāvāja šī projekta līdzautore Kitija Zalužinska.

 

Skatītāji bija  patīkami pārsteigti par Rēzeknes Mākslas un dizaina vidusskolas tērpu darinātājām un demonstrētājām. Ekskluzīvie tērpi atstāja neaizmirstamu iespaidu. Kolekcijas bija veidotas ļoti dažādos stilos sākot ar romantiskām ikdienas kleitām, beidzot ar ekstravagantiem izejamiem apģērbiem, tāpēc skatītāju interese un uzmanība tika noturēta līdz pēdējiem pasākuma akordiem! Pasākums ir izdevies! Mums ir liels prieks un lepnums, ka mēs to paveicām!

 

Pateicība visiem, kas piedalījās: Rēzeknes Mākslas un dizaina vidusskolas skolotājiem Kristīnei Bindukai, Skaidrītei Romančukai un Imantam Haņeckim, audzēkņiem un absolventiem, kā arī Jāņa Ivanova Rēzeknes Mūzikas vidusskolas tradicionālās mūzikas ansamblim un džeza ansamblim. Sirsnīgs paldies Rēzeknes Pilsētas Dienesta viesnīcas atsaucīgajām modelēm un jauniešiem, kuri piedalījās organizēšanas procesā!

 

Īpašs paldies mūsu sponsoriem: SIA “KSenukai”,  SIA“Jam burger”, SIA“Kraģītis” un SIA  “Poligrāfserviss”.

 

Rēzeknes pilsētas dienesta viesnīcas jauniešu iniciatīvu projekta autore Sintija.

 

„Šis projekts tiek īstenots Jaunatnes iniciatīvu projektu konkursa ietvaros, to finansē Rēzeknes pilsētas dome, un organizē Rēzeknes pilsētas pašvaldības iestāde „Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs”.

 

18.05.2022.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums