Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Manai Latvijai!

Latvijas Republikas proklamēšanas 104.gada dienu Austrumaltvijas radošo pakalpojumu centrā “Zeimuļs” sāka svinēt  jau 16.novembrī ar pasākumu “MANAI LATVIJAI!”, kurā tika pasniegta “Gada balva interešu izglītības jomā” un  notika svētku koncerts.

 

Svētku koncerta  laikā  Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centra vadītāja Jevgenija Kušča uzrunāja viesus un dalībniekus ar svinīgu runu un apsveica visus ar Latvijas Republikas proklamēšanas  gadadienu. Svētku koncerta laikā uzstājas ARPC “Zeimuls” vokālais ansamblis skolotājas Tatjanas Klomānes vadībā,  pulciņa „Ģitārspēle” audzēkņi, skolotāja Andra Repeļa vadībā un  Ritas Jegorovas vadītā pulciņa “Solisti-Vokālisti” audzēkne Madara Sondore.

 

Pirms “Gada balvas interešu izglītības jomā ” pasniegšanas, Centra vadītāja Rēzeknes valstspilsētas mēra Aleksandra Bartaševiča vārdā pasniedza pateicības rakstu ARPC “Zeimuļs” skolotājām Jevģēnijai Dudukalovai un Mārītei Sulojevai par nozīmīgu ieguldījumu un pašaizliedzīgu, ilggadēju darbu pašvaldībā.

 

Arī šogad “Gada balva interešu izglītībā” tika piešķirta četras nominācijās.

  • “Par mūža ieguldījumu interešu izglītībā”
  • “Par sasniegumiem interešu izglītībā”
  • “Par ieguldījumu interešu izglītībā”
  • “Debija interešu izglītībā”

 

Pateicības rakstu par ieguldījumu interešu izglītībāpar radošu, kvalitatīvu darbu audzēkņu izglītošanā un audzināšanā, augstiem darba sasniegumiem, ieguldījumu interešu izglītības attīstībā, par augsto novērtējumu no kolēģiem, audzēkņiem un viņu vecākiem saņēma  pulciņa „Stila un make up” skolotāja Lāsma Leiņa-Sviridenko, pulciņu „Gardēdis” un “Kārumnieks” skolotāja Inese Sondore , interešu izglītības metodiķe Olita Kuksa un Jaunatnes lietu speciāliste Eleonora Ivanova. 

 

Atzinības rakstu un nomināciju „Par ieguldījums interešu izglītībā” ieguva mūsdienu deju skolotāja  Anna Zmeikina. Anna aktīvi iesaistās gan Centra , gan valstspilsētas organizētajos pasākumos, nometņu organizēšanā. Ar savām audzēknēm piedalās dažāda mēroga konkursos, tādējādi popularizējot Centru un tā tēlu!

 

Atzinības rakstu un nomināciju „ Par mūža ieguldījums interešu izglītībā” ieguva Astronomijas pulciņa skolotāja Liena Poiša, kura savu darbu uzsāka  2013.gadā.  Pulciņa audzēkņi skolotāju raksturo kā labu skolotāju, kura interesanti vada savas nodarbības un prot ieinteresēt ar savu radošo un praktisko pieeju darbam.

 

Nominācijai „Par debiju interešu izglītībā” tika pieteikti divi skolotāji. Pateicības rakstu saņēma kulinārijas skolotāja Svetlana Deņisova.  Atzinības rakstu un nomināciju par radošu darbu ar audzēkņiem, kvalitatīvu un aktīvu līdzdalību pasākumos  ieguva “Drošības mācību klase” skolotājs Ēriks Pudenko, kurš ar lielu  atbildības sajūtu pasniedz bērniem nodarbības par ceļu satiksmes drošības noteikumiem,  drošību mājās, uz ielas, skolā, drošību ikdienā, kā arī palīdz skolēniem apgūt ceļu satiksmes noteikumus, lai iegūtu velosipēdista vadītāja apliecību.

 

Pateicību par Nominācijai “Par sasniegumiem interešu izglītībā” tika pieteikti 30 pulciņu dalībnieki.

Vides programmas “4H” pulciņa audzēkņi  Agris Korsaks, Raivo Sondars, Agnese Korsaka (sk. Dz.Gribuste).

Astronomijas  pulciņa audzēkņi Imants Zavjalovs, Aleksandrs Krusts, Roberts Sprūga (sk.L.Poiša).

Fimo plastikas mākslas pulciņa audzēknes Marija Petrova, Anastasija Zvīdre (sk.D.Pavļukeviča).

Kulinārijas pulciņu audzēkņi  Emīls Trušelis ,Gustavs Tērauds, Renārs Priekulis (sk.I.Sondore).

Stila un make-up pulciņa audzēkne Adelina Lazovska, (sk.L.Leiņa-Sviridenko).

Vokālās studijas audzēkņi  Melisa Skarnele, Veronika Ņikolajeva, Anna Trošina, Veronika Gvozdeva, Kristiāna Kuprovska (sk.T.Klomāne).

Pulciņu “Dāvanu darbnīca” “Sīkplastikas prieks”, “Floristika” “Dari pats!” audzēkņi Reičela Krupenko, Luīze Marta Heidenreiha, Laura Kuprijanova,  Lukass Adijāns, Anastasija Timohina, Viktorija Ameļkova,  Marija Soloveja, Sergejs Solovejs (sk. N.Kirejeva).

Pulciņa “Zeimuļs Tv” un  “Legorobotika” audzēkņi Kirils Briga, Ieva Krukovska, Gaidis Zbigņevs.

Pulciņa “Šahs” audzēkne Herta Mežale (sk. A.Vasiļkovs).

Katrs dalībnieks saņēma pateicību no ARPC “Zeimuļs” un saldu balvu.

 

Galveno atzinības rakstu un nomināciju „Par ieguldījums interešu izglītībā” ieguva  Lego robotikas pulciņa audzēknis Krišjānis Laizāns, kurš pārstāv Centru Lego robotikas sacensībās, gūst godalgotas vietas un iesaistījās Erasmus+ īstenotajā “Integra ” projektā.

 

Mēs sakām lielu paldies pasākuma vadītājiem Endijai Juškānei un Adrianam Kupcovamvisiem ARPC “Zeimuļs” pulciņu dalībniekiem, kuri uzstājās svētku koncertā, vecākiem, pedagogiem, Centra kolektīvam un audzēkņiem, kuri pieteica dalībniekus nominācijām, nominantiem un  laureātiem par sasniegumiem un ieguldījumu interešu izglītībā!

 

 

Interešu izglītības metodiķe Olita Kuksa

 

 

17.11.2022.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums