Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

“ Mana izaugsmes iespēja”  

 

2018.gada 23. martā Rēzeknes pilsētas pašvaldības iestādes Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā “Zeimuļs” pirmo reizi notiks pasākums “Mana izaugsmes iespēja”, kas jauniešiem vienuviet piedāvās iegūt visaptverošu informāciju par mācību iespējām Latvijā, mācību kursiem, brīvprātīgo darbu, neformālo un interešu izglītību, ar mērķi palīdzēt izvēlēties sev  piemērotāko izaugsmes ceļu.  Vērtīgu un sev noderīgu informāciju šeit atradīs arī bērni un pieaugušie.

 

Pasākuma “Manas izaugsmes iespējas” viesi būs Latvijas mācību iestādes, kas prezentēs jaunākās mācību programmas un dažādus mācību kursus. Izglītības iestāžu stendos jauniešiem un visiem interesentiem būs iespēja sastapt gan pasniedzējus, gan audzēkņus un studentus, uzzināt kādas mācību un studiju programmas piedāvā katra no iestādēm, kādi ir uzņemšanas nosacījumi un iegūstamā specialitāte, kā arī uzzināt par tālmācību, e-studijām, studijām ārzemēs, skolēnu apmaiņas programmām. Izstādē varēs saņemt konsultācijas pie karjeras konsultantiem un psihologa, iegūt informatīvus materiālus, kā arī piedalīties dažādās aktivitātēs, konkursos, noskatīties kinologu paraugdemonstrējumus un  vērot Rēzeknes Mākslas un dizaina vidusskolas radīto modes skati.

 

Šogad mācību iestādes pārstāvēs – Rēzeknes tehnikums, Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmija, Baltijas starptautiskā akadēmija, Rēzeknes Mākslas un dizaina vidusskola, Rīgas Aeronavigācijas institūts, Valsts robežsardzes koledža, Valsts policijas koledža, Paula Stradiņa medicīnas koledža, Daugavpils Universitāte, Rīgas Tehniskā universitāte, Banku Augstskola  un Biznesa Augstskola Turība.

 

Mācību centrus pārstāvēs – Latgales mācību centrs, Mācību centrs “BUTS” un Mācību centrs “Austrumvidzeme”, kas piedāvās iesaistīties apmeklētājiem savās meistarklasēs, tāpat arī ARPC “ZEIMUĻS” interešu izglītības programmas realizētāji iesaistīs interesentus savās radošajās darbnīcās.

 

Tikšanās laikā ar uzņēmējiem jauniešiem būs iespēja uzdot savus jautājumus Rēzeknes uzņēmējiem,  kas varētu piedāvāt vakances jauniešu vasaras darbam. Tāpat pasākumā būs iespēja visiem izstādes apmeklētājiem aplūkot policijas mašīnu ar policijas tēliem – varoņiem, tikties ar VUG pārstāvjiem un uzzināt par viņu profesijas specifiku un ikdienu kā arī satikties ar Rēzeknes autoskolu pārstāvjiem, braukt mācību ekskursijās uz Rēzeknes uzņēmumiem, saņemt informāciju par brīvprātīgo darbu vietējā līmenī un Eiropā no EBD veicējiem ARPC “ZEIMUĻS”.

 

Visi laipni gaidīti pasākumā, lai iegūtu informāciju, iedvesmotos, izzinātu, uzdotu jautājumus, dalītos pieredzē un piedalītos aktivitātēs visas dienas garumā!

 

Visas aktivitātes pasākuma dienā ir bez maksas.

 

Norises vieta: Rēzekne, Krasta iela 31.

Norises laiks: 9:00- 16:00

Pasākumu organizē Rēzeknes pilsētas pašvaldības iestāde “Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs”, atbalsta Rēzeknes pilsētas dome un Rēzeknes Izglītības pārvalde.

 

Pieteikuma veidlapa

Plans

 

Informācija: Jaunatnes lietu speciāliste Eleonora Ivanova, tālr.: 26033202 eleonora.ivanova@rezekne.lv.

 

 

 

 

05.03.2018.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums