Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

“ Mana izaugsmes iespēja”

 2020.gada 21.februārī Rēzeknes pilsētas pašvaldības iestādes Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā “Zeimuļs” notiks ikgadējs pasākums “Mana izaugsmes iespēja”, kas jauniešiem vienuviet piedāvās iegūt visaptverošu informāciju par mācību iespējām Latvijā, brīvprātīgo darbu, neformālo un interešu izglītību, ar mērķi palīdzēt izvēlēties sev  piemērotāko izaugsmes ceļu.  Vērtīgu un sev noderīgu informāciju šeit atradīs arī bērni un pieaugušie, jo notiks vasaras nometņu prezentācijas.

 

Pasākuma “Manas izaugsmes iespējas” viesi būs Latvijas mācību iestādes, kas prezentēs jaunākās mācību programmas un dažādus mācību kursus. Izglītības iestāžu stendos jauniešiem un visiem interesentiem būs iespēja sastapt gan pasniedzējus, gan audzēkņus un studentus, uzzināt kādas mācību un studiju programmas piedāvā katra no iestādēm, kādi ir uzņemšanas nosacījumi un iegūstamā specialitāte, kā arī uzzināt par tālmācību, e-studijām, studijām ārzemēs, skolēnu apmaiņas programmām. Izstādē varēs saņemt konsultācijas pie karjeras konsultantiem, uzzināt par jaunatnes iniciatīvu projektu rakstīšanas un realizācijas posmiem, satikties ar uzņēmējiem, iegūt informatīvus materiālus, kā arī piedalīties dažādās aktivitātēs un konkursos.

 

Visi laipni gaidīti pasākumā, lai iegūtu informāciju, iedvesmotos, izzinātu, uzdotu jautājumus, dalītos pieredzē un piedalītos aktivitātēs visas dienas garumā!

 

Visas aktivitātes pasākuma dienā ir bez maksas.

 

Norises vieta: Rēzekne, Krasta iela 31.

 

Programma:

Plkst. 11:00 pasākuma atklāšana;

Plkst.11.00- 15.00 Mācību iestāžu prezentācijas, konkursi, paragdemonstrējumi.

Plkst. 11.00- 15.00 Vasaras bērnu nometņu un jaunatnes iniciatīvu projektu prezentācijas;

No plkst. 12.00 Karjeras konsultantu individuālās konsultācijas;

Plkst. 11.10;12.10.,13.10 radošas darbnīcas ar Eiropas brīvprātīga darba veicējiem ( 30 cilvēki katrā grupā);

Plkst.12.30 un 13.30 “ Kā tikt galā ar stresu pirms eksāmeniem”;

Plkst. 12.30 un 13.30 Līdzdalības spēle jauniešiem “Vairāk nekā vārdi”;

Plkst. 13.00 un plkst. 14.00 “Uzraksti savu pirmo jaunatnes iniciatīvu projektu”;

Plkst. 13.30 Iedvesmojoši stāsti no uzņēmējiem;

Plkst. 15.00  Goda nomināciju – jaunietim/jaunietei (13 – 25 g.) „Rēzeknes pilsētas gada iedvesma”, jaunatnes darbiniekam/jauniešu iedvesmotājam „Rēzeknes pilsētas jauniešu iedvesmotājs”, jaunatnes organizācijai „Rēzeknes pilsētas jauniešu virzītājspēks”, goda nomināciju – “Labākā nometne Rēzeknes bērniem”, “Labākais iniciatīvu projekts” piešķiršana.

 

Izlozes rezultātu paziņošana: Galvenā balva -Brīvdienu kruīzs 4 personām uz Stokholmu.

Pasākumā darbosies Foto Spogulis.

Pasākumu organizē Rēzeknes pilsētas pašvaldības iestāde “Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs”, atbalsta Rēzeknes pilsētas dome un Rēzeknes pilsētas Izglītības pārvalde.

Informācija: Jaunatnes lietu speciāliste Eleonora Ivanova, tālr.: 26033202 eleonora.ivanova@rezekne.lv.

Pasākuma laikā notiks filmēšana un fotografēšana.

 

Pretendentu pieteiksana

24.01.2020.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums