Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Latgales ģimenes cīnās šaha turnīrā

Sestdien, 2.februārī, Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā „Zeimuļs” notika tradicionālais reģiona ģimeņu komandu turnīrs „Šaha Pasaule IV”. Šogad piedalījās 16 Latgales komandas no Daugavpils, Rēzeknes, Viļāniem, Maltas, Kantiniekiem un Rugājiem. Dalībniekus atbalstīja pārējie ģimenes locekļi.

 

Spēles aizritēja draudzīgajā atmosfērā. Komandas divu cilvēku sastāvā aizvadīja 6 mačus pēc ātrā šaha laika kontroles: 12 minūtes + 3 sekundes par gājienu katram dalībniekam līdz spēles beigām. Pēc 3.kārtas visi šahisti baudīja organizatoru sagatavotas siltās picas un karstus dzērienus.

 

Galveno balvu un kausu izcīnīja Jakubseviču ģimene no Daugavpils. Tētis Leonīds un dēls Raimonds vinnēja četros mačos, divas reizes cīnoties neizšķirti. Sudrabs rēzekniešiem – tētim Donātam un dēlam Dāvidam Vanagiem, kuru kontā 2 uzvaras un 4 neizšķirti. Trešajā vietā uzreiz piecas ģimenes. Bronzas godalgas likteni izšķīra tikai trešais papildus rādītājs – labākais savstarpējs rezultāts. Tā pie trešā kausa tika Nataļja Sorokina ar meitu Jekaterinu Smirnovu no Griškāniem.

 

Visi sportiski veselīgā pasākuma dalībnieki saņēma ARPC „Zeimuļs” sarūpētas piemiņas veltes un ģimeņu kopā būšanas prieku. Paldies centra vadībai un metodiķei darbā ar bērniem un ģimenēm Olgai Strodei.

 

Visi rezultāti ir pieejami vietnē http://chess-results.com/tnr409106.aspx?lan=11

Bildes: https://failiem.lv/u/v428gu7x#sign_up

 

Sacensību galvenais tiesnesis NA Aleksandrs Vasiļkovs

04.02.2019.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums