Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Labo darbu diena un citi pasākumi Centrā «Zeimuļs»

Visiem bērniem patīk pavadīt laiku kopā ar saviem vecākiem, un tāda iespēja visu nedēļu no 17. līdz 21. oktobrim bija Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā «Zeimuļs», kur jau trešo reizi tika rīkota Vecāku nedēļa. Šīs nedēļas ietvaros vecākiem un bērniem tika organizēti dažādi izglītojoši pasākumi un izklaides.

 

Nedēļa sākās ar “Labo darbu dienu”, kuras laikā vecākiem kopā ar bērniem bija iespēja parūpēties par putniem un pašu rokām no dažādiem materiāliem – koka, plastmasas pudelēm u.c., izgatavot putnu barotavas. Sadarbībā ar Dabas izglītības centru “Rāzna” tika spēlētas aizraujošas spēles, kā arī notika citas radošas aktivitātes, veltītas putniem.

 

Otrdien sadarbībā ar Valsts policijas Latgales reģionālās pārvaldes Rēzeknes iecirkņa darbiniekiem Drošības mācību klasē tika rīkota “Atvērto durvju diena”. Bērni kopā ar vecākiem pasniedzēja un policistu palīgu Kaķa Rūda un Bebra Bruno vadībā atkārtoja ceļu satiksmes noteikumus, spēlēja spēles par drošību uz ceļa un ikdienas dzīvē.

 

Trešdien mammas, tēti un bērni kopā ar brīvprātīgajiem un Centra pedagogiem veidoja, krāsoja un līmēja, piedaloties dažādās radošajās darbnīcās. Radošās nodarbības nebija veltīgas, un katrs sev līdzi aiznesa pašu rokām darinātus suvenīrus un citas noderīgas lietas.

 

Ceturtdien tradicionālajā pasākumā “Tēja ar vecākiem” vecākus un svētku viesus iepriecināja centra “Zeimuļs” deju ritmikas pulciņa dalībnieki pedagoga Olgas Runčas vadībā, moderno deju pulciņa dalībnieki pedagoga Arņa Vonoga vadībā, solistu vokālistu pulciņa dalībnieki pedagogu Tatjanas Klomanes vadībā, kā arī svētku viesi – horeogrāfijas ansambļa “Kolorīts” dalībnieki Jolantas Roslovas vadībā. Turpinājumā visi kopā spēlēja aizraujošas spēles, piedalījās konkursos, dzēra tēju, fotografējās fotostūrītī un veidoja ģimenes plakātu.

 

Piektdien vecāki tikās radošajā lekcijā “Vecākiem par bērniem”, ko vadīja psiholoģe Alīna Gailuma.

 

Paldies visiem, kas piedalījās Centra rīkotajā Vecāku nedēļā! Liels paldies Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centra «Zeimuļs» pedagogiem, Dabas izglītības centra “Rāzna” vadītājai Regīnai Indriķei, Ludzas bērnu bibliotēkas darbiniecei Ilgai Kaupužai, kā arī visiem, kas palīdzēja organizēt svētkus visai ģimenei!

 

FOTO Pasākums „Tēja ar vecākiem”

FOTO Vecāku nedēļa ARPC «Zeimuļs»

Metodiķe darbam ar bērniem un ģimenēm Olga Strode

24.10.2016.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums