Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Jautras un atraktīvas akcijas “Zeimuļī”

4.aprīlī Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā vienlaicīgi norisinājās vairākas akcijas – “Kopā par drošību” un Pasaules veselības dienai veltīta akcija.

 

Pasaules veselības dienai veltītās akcijas laikā ikvienam interesentam bija iespēja piedalīties spēlē, kuras viens no uzdevumiem bija atbildēt uz jautājumiem par veselīgu uzturu, fiziskām aktivitātēm, dienas režīmu, pastaigām.Visiem dalībniekiem bija jāizpilda dažādi fiziski vingrinājumi. Prieks par to, ka daudzi vecāki ar lielu entuziasmu un degsmi vingrinājumus pildīja kopā ar bērniem. Mazākiem akcijas dalībniekiem tika piedāvāti dažādi radošie un atjautības uzdevumi. Bērnus aizrāva atjautības uzdevums, kuru izpildot izveidotos smaidīgs zobiņš.

 

Akcijas “Kopā par drošību” laikā dalībnieki kopā ar mūsu ciemiņu Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta ugunsdzēsēju Guntiņu spēlēja mēmo šovu, pielaikoja ugunsdzēsēja un policista tērpus, apskatīja dažādus interesantus materiālus par drošību. Ugunsdzēsējs Guntiņš kopā ar bērniem noskaidroja, kur ir jāzvana nelaimes gadījumos, kas obligāti katram bērnam ir jāzina un kam var lūgt palīdzību dažādās situācijās.  Ugunsdzēsējam Guntiņam ļoti patika kopā ar bērniem krāsot dažādas interesantas un pamācošas darba lapas.

 

Akcijas pagāja ļoti atraktīvi, bērni kopā ar vecākiem iesaistījās un lietderīgi pavadīja brīvo laiku.  Rūpēsimies par savu un citu drošību!

 

Interešu izglītības metodiķe Agita Gailiša

 

09.04.2019.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums