Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Jauniešu dome aicina!

Jauniešu domes galvenais mērķis ir uzlabot Rēzeknes jauniešu – personu vecumā no 13 līdz 25 gadiem – dzīves kvalitāti, nodrošināt Rēzeknes jauniešu interešu pārstāvniecību un vajadzību aizstāvību Rēzeknes pilsētas pašvaldībā, kā arī veicināt jauniešu pilntiesīgu līdzdalību sociālajā, ekonomiskajā, politiskajā un kultūras jomā gan vietējā, gan valsts mērogā.

 

Jauniešu dome ir vieta, kur apvienojas paši aktīvākie, radošākie un mērķtiecīgākie pilsētas jaunieši.

 

Mēs radām – paši izstrādājam un realizējam iniciatīvu projektus, tādējādi dažādojam gan savu skolu, gan pilsētas aktivitāšu klāstu, piedalāmies un īstenojam valsts un starptautiska mēroga projektus, kas saistīti ar jaunatni, veicam brīvprātīgo darbu, kā arī līdzdarbojamies pašvaldību organizētajos pasākumos.

 

Rēzeknes pilsētas jauniešiem 2020./2021. mācību gads bija aktivitātēm un  izaicinājumiem bagāts, kas būtiski atšķīrās no iepriekšējiem gadiem. Neskatoties uz to, Jauniešu domes dalībnieki ir piedalījušies  vairāku  nozīmīgu aktivitāšu rīkošanā – “Kafija ar politiķiem”,  “Saldējums ar lielajiem”,  kā arī ir realizējuši vairākus iniciatīvu projektus.

 

Ja tu esi jauns, atraktīvs, aktīvs un idejām bagāts, kā arī esi gatavs sniegt un realizēt savas idejas, lai mēs kopā padarītu dzīvi Rēzeknē interesantāku un jauniešiem atvērtāku, droši sūti savu pieteikumu dalībai Rēzeknes Pilsētas Jauniešu domē līdz 2021. gada 13. septembrim. Pieteikumus sūtīt uz sekojošu e-pastu: eleonora.ivanova@rezekne.lv  Pirmā Rēzeknes Pilsētas Jauniešu domes sēde notiks 2021. gada 15. septembrī plkst. 17:00  ARPC “Zeimuļs” telpā  2.10.

 

Tikai mēs visi kopā varam radīt tādas aktivitātes un tādu vidi, kādu mēs paši vēlamies. Uzdrošinies un veidosim savu dzīvi piepildītāku un krāšņāku!

 

Uz tikšanos ARPC “Zeimuļs”!

 

02.09.2021.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums