Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Ģenerālās Asamblejas diena

Lai dalīšanās procesu padarītu vienkāršāku, mēs esam sagatavojuši pasākuma “sharing kit”. Daloties, lūdzam pievienot pasākumu: https://www.facebook.com/events/109667727616369, un ietagot organizācijas @telluslv un @EYPLatvia. Tekstu, protams, vari pielāgot savam rakstīšanas stilam.

 

Ja esi ieinteresēts atsvaidzināt savas angļu valodas zināšanas un debatēšanas prasmes, kā arī iepazīties ar aktīviem vienaudžiem, Tev ir iespēja piedalīties Jauniešu organizācijas @telluslv un @EYPLatvia organizētajā Ģenerālās Asamblejas dienā.

⭐ Kad? 16.janvārī

💫 Kur? Online

⭐ Kas jādara? Jāaizpilda pieteikšanās anketa līdz 13.janvārim: http://bit.ly/2JsxEzi

Pasākums uzņems vairāk nekā 50 skolēnus no visas Baltijas, kuri darba grupās apspriedīs Eiropā aktuālus problēmjautājumus jomas ekspertu vadībā.

 

Darba grupu tēmas:

🎓 Vai ES vajadzētu atbalstīt obligāto militāro vai civilo dienestu, lai ievirzītu jauniešus darba tirgū?  🙇‍♂️ Kā nodrošināt palīdzību tiem, kas dzīvo ar mentālās veselības traucējumiem pandēmijas laikā?  💉 Kā organizēt vakcinēšanās procesus Eiropas valstīs ar atšķirīgām veselības infrastruktūrām?  📣 Vai ES jāiesaistās cīņā pret viltus ziņām medijos?  👤 Kā ES mazināt vardarbību ģimenēs, kas pieaugusi mājsēdes laikā?

Uz drīzu tikšanos!

Pasākuma links, ko pievienot: https://www.facebook.com/events/109667727616369

 

Ģenerālās Asamblejas diena _ EJP

 

 

07.01.2021.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums