Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Gada balva interešu izglītības jomā

17.novembrī Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā “Zeimuļs” noritēja pasākuma “Gada balva interešu izglītības jomā” apbalvošanas ceremonija, kurā individuāli tika godināti aktīvākie un čaklākie sava darba darītāji!

 

Svinīgajā tikšanās reizē Centra vadītāja Jevgenija Kušča teica paldies pedagogiem,  kuri snieguši savu ieguldījumu, radošumu, darbojoties ar bērniem un jauniešiem, kā arī audzēkņiem, kuri iepriekšējā gada laikā aktīvi popularizēja Centru.

Par radošu, kvalitatīvu darbu audzēkņu izglītošanā un audzināšanā, augstiem darba sasniegumiem, ieguldījumu interešu izglītības attīstībā, par augsto novērtējumu no kolēģiem, audzēkņiem un viņu vecākiem pateicības tika pasniegtas Jevģēnijai Dudukalovai, Maijai Gailumai, Nanditai Kirejevai.

 

ARPC “Zeimuļs” audzēkņi visa gada garumā ir piedalījušies dažāda mēroga pasākumos un konkursos. Viņu darbi tika ievēroti un novērtēti. Pedagogi izvirzīja aktīvākos audzēkņu, kuri saņēma pateicības rakstu un saldās balvas. Pateicības tika pasniegtas: Reičelai Krupenko, Anastasijai Timohinai, Jelizavetai Stepanovai, Kristeram Ostašam, Kirillam Fadejevam, Sofijai Babiņinai, Katrīnai Uzuleņai, Denisam Cibaņukam, Romānam Jermolajevam, Edgaram Jermolajevam, Laurai Rapšai, Vikai Mališovai, Uļjanai Novožilovai, Riannai Zizlānei, Milanai Matvejevai, Danielam Aleško, Katrīnai Rapšai, Ariannai Novikovai, Adelei Siņicai, Emīlam Agafanovam, Lienei Indriksonei, Alisei Viktorijai Hatilovai, Ņikitam Nesterovam, Anastasijai Kedrikai, Aleksam Adijānam, Anastasijai Zvīderi, Marijai Petrovai, Esterei Vogulei, Kintijai Vēverei, Konstantīnam Bogdanovam, Elgaram Žikaram.

 

Atzinības rakstu par ilglaicīgu un nozīmīgu profesionālo ieguldījumu interešu izglītības attīstībā un nomināciju „ Par mūža ieguldījums interešu izglītībā” ieguva Dzintra Gribuste  . Atzinības rakstu par radošu darbu ar audzēkņiem, kvalitatīvu un aktīvu līdzdalību pasākumos un nomināciju „Par debija interešu izglītībā” ieguva Elīna Maļkeviča. Atzinības rakstu  par radošu, kvalitatīvu darbu audzēkņu izglītošanā un audzināšanā, par organizēto pasākumu kvalitāti, augstiem darba sasniegumiem, ieguldījumu interešu izglītības attīstībā, par augsto novērtējumu no kolēģiem, audzēkņiem un viņu vecākiem un nomināciju „Par ieguldījums interešu izglītībā” ieguva Sandra Satre. Atzinības rakstu par sasniegumiem interešu izglītībā Latvijas un pilsētas mēroga pasākumos un nomināciju „Par ieguldījums interešu izglītībā” ieguva folkloras studijas “Vīteri” audzēkņi (sk. S.Stare, E.Maļkeviča).

 

Par nozīmīgu ieguldījumu un pašaizliedzīgu, ilggadēju darbu pašvaldībā un 35 gadu darba jubilejā, Rēzeknes valstspilsētas dome  izteica pateicību ARPC “Zeimuļs” interešu izglītības skolotājam Nikolajam Stefanovičam.

 

Atskatoties uz aizvadīto gadu izcelsim tikai labo- veiksmes, panākumus, uzvaras, gandarījumu, prieku. Un nav nozīmes vai tās ir lielas lietas vai pavisam mazi sīkumi. Lai viss, kas apkārt mums vairo pozitīvo, palīdz veidot pasauli skaistāku un labāku!

 

 

 

 

 

 

22.11.2021.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums