Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

“Gada balva interešu izglītības jomā”

Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs “Zeimuļs” rīko ikgadēju konkursu “Gada balva interešu izglītības jomā”, kura mērķis ir apzināt un novērtēt interešu izglītībā iesaistīto bērnu un jauniešu sasniegumus, motivēt pedagogus kvalitātes paaugstināšanai darbā ar audzēkņiem un izteikt atzinību audzēkņiem, kolektīviem un pedagogiem par sasniegumiem un ieguldījumu interešu izglītībā.

 

Gada balvas pretendenti ir Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centra pedagogi un audzēkņi, kuri 2018./2019. mācību gadā ar sekmīgiem panākumiem pārstāvēja Centru.

 

Gada balvu interešu izglītībā piešķir četrās nominācijās:

  • “Par mūža ieguldījumu interešu izglītībā”;
  • “Par sasniegumiem interešu izglītībā”;
  • “Par ieguldījumu interešu izglītībā”;
  • “Debija interešu izglītībā”.

 

Ikvienam, kurš vēlas izvirzīt pretendentu kādai no minētajām nominācijām, ir jāaizpilda pieteikuma anketas, kas atrodamas Nolikuma pielikumā vai pieejamas 1.1 kabinetā.

gada balva nolikums

 

Pieteikuma anketas izskatīs un izvērtēs Centra veidota komisija.

 

Pieteikuma anketas varēs iesniegt līdz 2019. gada 8. novembrim plkst. 16.00.

 

Nominantu apbalvošana norisināsies Latvijas Republikas proklamēšanas 101.gadadienai veltītajā pasākumā, 2019. gada 14. novembrī plkst. 17.00.

 

Pieteikumu konkursam iesniegt ARPC interešu izglītības metodiķēm Danai Pavļukevičai vai Agitai Gailišai, Krasta ielā 31, 1.1 kabinets vai sūtīt uz e-pastu: zepa.dana@inbox.lv

Sīkāka informācija pa tālr. 27854724

18.10.2019.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums