Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Fotokonkurss “Ziemassvētku un Jaungada trādicijas”

Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs “Zeimuļs”, JIC “Draugu centrs”, izsludina foto konkursu “Ziemassvētku un Jaungada trādīcijas”, kurā tiek aicināts piedalīties ikviens interesents bez vecuma ierobežojuma. Foto konkursā var piedalīties gan ģimenes ar bērniem, gan jaunieši, gan vecāka gada gājuma cilvēki un ikviens, kurš vēlas pastāstīt un parādīt savus darbus un Ziemassvētku un Jaungada  receptes.

 

Viss ir ļoti vienkārši!

 

Iesūti mums savu bildi pašdarinātas apsveikuma kartītes, pašdarināto dāvanu vai videoierakstu (foto)Ziemassvētku un Jaungada receptus! Pastāsti  mums par savu darbu, uzrakstot kādu komentāru savai iesūtītai bildei.

Fotogrāfijas ir jāiesūta uz e-pastu: draugucentrs@inbox.lv līdz šī gada 8.janvārim ieskaitot, pievienojot savu vārdu, uzvārdu, telefona numuru un komentāru bildei.

 

Ziemassvētku konkurss DC

 

Uzvarētājs tiks noteikts ar vislielāko “LIKE” balsu skaitu. Konkurss notiek no šī gada 7.decembra līdz 8.janvārim. Konkursa uzvarētājs tiks paziņots pēc 12.janvārī.

 

!!! Konkursa dalībnieks ar savu dalību konkursā apliecina, ka neiebilst, ka viņa uzņemtās fotogrāfijas organizatori drīkst izmantot reklāmas u.tml. uzskates materiālos bez saskaņošanas ar tajās redzamajiem cilvēkiem. Ja Jūs vēlaties publiskot šo informāciju, lūdzu pārliecinieties, ka pārējās publicējamās bildēs redzamās personas ir piekritušas savu personas datu apstrādi.

03.12.2020.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums