Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Centrā “Zeimuļs” aizvadīta pirmā bērnu diskotēka

Visiem bērniem patīk jautra mūzika un dejas. Speciāli šādu svētku piekritējiem un, ņemot vērā daudzu vecāku lūgumu, 10. februārī Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs “Zeimuļs” organizēja Bērnu diskotēku, veltītu Svētā Valentīna dienai.

 

Daudzie diskotēkas viesi devās uz  “Deju valstību”, kur priecājās no visas sirds kopā ar svētku vadītājām – Alisi no Brīnumzemes un Karalieni. Par mūziku rūpējās īstais DJ Lācis, skanēja dažādu stilu mūsdienu populārākie hīti  – Disco, RNB, hip-hop, kā arī citas visiem zināmas mūzikas kompozīcijas.  Gaismas mūzika un krāsainie efekti radīja īpašu svētku atmosfēru kā īstā  diskotēkā.

 

Moderno deju pulciņa dejotāju komanda Annas Zmeikinas vadībā ātri iesaistīja bērnus dzīvā, atraisītā  ballītes atmosfērā, kā arī priecēja ar spilgtiem priekšnesumiem un deju meistarklasēm.

 

Paši jaunākie svētku dalībnieki, kā arī lielākie bērni demonstrēja tētiem un mammām savas dejošanas spējas un prasmes, kā arī veiklību un atjautību, aktīvi piedaloties konkursos un kustīgās rotaļās. Savukārt vecāki, nepadodoties bērniem, arī piedalījās konkursos un aizrautīgi dejoja.

Bez jautrajām dejām un rotaļām bērniem bija iespēja piedalīties radošajās darbnīcās, savām rokām no papīra izgatavot disko bumbas, izkrāsot sejiņas ar akvagrima krāsām. Meitenēm bija iespēja saposties princešu kleitās, izveidot  frizūru un nofotografēties “Princeses Rozes Modes stūrītī”. Diskotēkas viesiem tika piedāvāti garšīgi cienasti un dzērieni.

Pirmā diskotēka noritēja uz « Urā! » Izrādās, ka tādi svētki  ir lieliska iespēja jautri pavadīt laiku, iepazīties ar jauniem draugiem un iegūt  daudz pozitīvu emociju.

Paldies visiem, kuri palīdzēja organizēt tik brīnišķīgus svētkus! Paldies vadītājām Kristīnei Klimanovai un Arīnai Semeikinai, kā arī Moderno deju pulciņa vadītājai Annai Zmeikinai, dīdžejam Dmitrijam Savčenko, Stila un make-up pulciņa meitenēm Lāsmas Leinas vadībā,  ARPC “Zeimuļs” Jaunatnes iniciatīvu centra brīvprātīgajiem un Rēzeknes pilsētas Jauniešu domei!

Uz tikšanos Centrā « Zeimuļs »!

Vairāk foto: BĒRNU DISKOTĒKA CENTRĀ „ZEIMUĻS”

Video: BĒRNU DISKOTĒKA CENTRĀ „ZEIMUĻS” Video

Bērnu diskotēka @ARPC “Zeimuļs” Rēzekne

 

 

Olga Strode,
ARPC metodiķe darbam ar bērniem un ģimenēm

14.02.2017.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums