Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Biedrība «Rēzeknes Māmiņu klubs» nosvinējusi pirmo lielo jubileju!

15.jūnijā «Rēzeknes Māmiņu klubam» apritēja 10 gadi. Par godu jubilejai 19. jūnijā Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā «Zeimuļs» omulīgā atmosfērā notika svētku pasākums, kurā, ņemot vērā ierobežojumus valstī, pulcējas tikai aktīvākie «Māmiņu kluba» biedri un tā tuvākie draugi.

 

«10 gadi aizsteigušies nemanot, un šodien mēs svinam «Rēzeknes Māmiņu kluba» pirmo lielo jubileju,» savā ievadrunā teica tā vadītāja Olga Strode. «Nevar saskaitīt, cik daudz dažādu tikšanos, nodarbību, ģimenes svētku, un citu pasākumu noticis klubā šajos gados. Man ir prieks par to, ka daudzi no mūsu pasākumiem kļuva tradicionāli. Mums kopā ir ko atcerēties un ar ko lepoties. Jo mēs daudz ko jauno iemācījāmies pa šo laiku, daudzi no mums atrada jaunus draugus un tagad draudzējas ģimenes. Ar katru nākamo gadu mēs attīstījāmies un gājām uz priekšu, jo mūs visus vieno bērni un vēlēšanās padarīt šo pasauli kaut mazliet labāku. Es vēlos teikt «Paldies» visiem, pateicoties kuriem radās «Māmiņu klubs», pateicoties kuriem tas attīstās un darbojas jau 10 gadus – visām aktīvajām mammām un tētiem, visām ģimenēm, Rēzeknes pilsētas domei, centram «Zeimuļs», Kultūras un tūrisma centram un visu mūsu draugu un partneru kuplajam skaitam – paldies par palīdzību, atbalstu un atsaucību!»

 

Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs sveica visus jubilejā un pasniedza Olgai Strodei atzinības rakstu par ģimenisko vērtību saglabāšanu, kā arī darba un laika ieguldījumu biedrības «Rēzeknes Māmiņu klubs» darbībā. Lai apsveiktu jubilejā «Māmiņu klubu», ieradās arī tā draugi: 13. Saeimas deputāts Ivans Ribakovs un viņa palīdze Olga Belova, centra «Zeimuļs» vadītāja Jevgenija Kušča, pašvaldības aģentūras «Rēzeknes Kultūras un tūrisma centrs» direktores pienākumu izpildītāja Kristīne Kokoreviča, sens kluba draugs AS «Rēzeknes Siltumtīkli» tehniskais direktors Aleksandrs Sedihs un citi. Svētku muzikālo pavadījumu ar saviem priekšnesumiem nodrošināja Oskars Lustiks, nodziedot vairākas aizkustinošas dziesmas ģitāras pavadījumā.

 

Biedrība «Rēzeknes Māmiņu klubs» tika dibināta un darbojas Rēzeknē jau 10 gadus, pateicoties aktīvajiem un nevienaldzīgajiem vecākiem, viņu idejām un bezatlīdzības darbam. Par ieguldījumu biedrības attīstībā un nesavtīgo palīdzību tika apbalvotas visas māmiņas un viņu ģimenes, kuri 10 gadu laikā dāvāja klubam kripatiņu no sevis, palīdzēja tam attīstīties, organizēt pasākumus pilsētas ģimenēm, rīkoja vecāku tikšanās un nodarbības bērniem. Katra no šīm ģimenēm saņēma pateicības rakstu no Rēzeknes pilsētas domes, saldo dāvanu no Kultūras un tūrisma centra, ziedus un godam nopelnītās medaļas no «Māmiņu kluba».

 

Saskaņā ar esošajiem ierobežojumiem valstī nebija iespējams organizēt tāda mēroga pasākumu, kā bija plānots iepriekš, toties nākamgad ģimenes gaida jau īstie svētki ar putu ballīti un bērnu diskotēku!

 

«Rēzeknes Māmiņu klubs» vēlreiz sveic visus jubilejā un no sirds pateicas visām aktīvajām ģimenēm, draugiem un partneriem par palīdzību un atbalstu!

 

Biedrība «Rēzeknes Māmiņu klubs»

 

27.07.2020.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums