Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

BĒRNU DISKOTĒKA CENTRĀ  „ZEIMUĻS”

 Lai varētu jautri un interesanti pavadīt pavasara brīvdienas, 15. martā pēc daudzu bērnu un viņu vecāku lūguma Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā “Zeimuļs jau otro reizi  tika organizēta Bērnu diskotēka.

Svētkus atklāja populārās Rēzeknes deju grupas Dinamic Hit Rojal kids dalībnieki, tad diskotēkas viesi devās uz “Deju valstību”, kur kopā ar pasākuma vadītājiem Bārbiju un Kenu priecājās no visas sirds. Par mūziku rūpējās DJ Andris, skanēja mūsdienīgi dažādu stilu hīti, gaismas mūzikas  un daudzkrāsainā apgaismojuma efekti  radīja spilgtu īstas mūsdienu modernas diskotēkas svētku atmosfēru.

 

Ar spilgtiem priekšnesumiem un deju meistarklasēm iepriecināja  ugunīgā mūsdienu  deju pulciņa komanda Annas Zmeikinas vadībā.

 

Dejoja visi – mazi un lieli, bez dejām un spēlēm bērniem bija iespēja piedalīties radošajās darbnīcās, savām rokām izgatavot burvju brilles un rotājumus, apgleznot sejiņas ar akvagrimiem.  Meitenes varēja izveidot frizūru, make-up un fotostūrītī nofotografēties. Diskotēkas viesiem tika piedāvāts arī garšīgs cienasts un dzērieni.

 

Pēc bērnu atsauksmēm – diskotēka izdevās! Bērni kopā ar saviem vecākiem  lieliski pavadīja laiku, atrada jaunus draugus un guva daudz pozitīvu emociju.

 

Pateicamies visiem, kas palīdzēja organizēt tik brīnišķīgus svētkus! Liels paldies pasākuma vadītājiem Diānai Stepulei un Regnāram Kirejevam, grupas Dinamic Hit  (vadītāja Diāna Garanča) un mūsdienu deju pulciņa (vadītāja  Anna Zmeikina) dalībniekiem, DJ Andrim Caunem, stila un make – up pulciņa meitenēm Lāsmas Leiņas vadībā, Centra pedagogiem  Dzintrai Gribustei un Inesei Sondorei, Centra “Zeimuļs” Jauniešu nodaļas brīvprātīgajiem un Rēzeknes pilsētas Jauniešu domei!

 

Uz tikšanos nākamreiz Centrā “Zeimuļs”!

 

Vairāk fotogrāfiju un video www.sirokez.lv

 

ARPC «Zeimuļs» metodiķe darbam ar bērniem un ģimenēm Olga Strode

19.03.2018.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums