Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Bērni apgūst drošības noteikumus

2.martā un 9. martā Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs “Zeimuļs” sadarbībā ar Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldi drošības akcijas “ESI DROŠS UZ CEĻA!” ietvaros Rēzeknes Katoļuvidusskolā un Rēzeknes 4.vidusskolā organizēja informatīvu, izglītojošu pasākumu bērniem par ceļu satiksmes noteikumiem un drošību.

 

Drošības klases skolotājs, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Latgales reģiona Rēzeknes daļas komandiera vietnieks Maksims Dimpers skaidroja bērniem ceļu satiksmes noteikumus, ar videomateriālu palīdzību mācīja, kā pasargāt sevi dažādās dzīves situācijās uz ielas un mājās, kā arī pastāstīja bērniem par to, cik svarīgi ir automašīnā piesprādzēties, atgādināja, kā pareizi šķērsot ielu un pārvietoties ar velosipēdu.

 

Pasākumā piedalījās arī policistu palīgi – Runcis “Rūdis” un Bebrs “Bruno”. Visi kopā spēlēja spēles par drošību, darbojās radošajās meistarklasēs.

 

Liels paldies bērniem un pedagogiem par aktīvo dalību akcijā “ESI DROŠS UZ CEĻA!”.

 

Atgādinām, ka ceturtdien, 22. martā plkst.16. ARPC ,,Zeimuļs’’ aktu zālē notiks interaktīvs pasākums «KOPĀ PAR DROŠĪBU!».

 

Sadarbībā ar Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Rēzeknes iecirkni, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu, Valsts robežsardzes koledžu, Zemessardzes 3. Latgales brigādi un Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu Centra aktu zālē darbosies «Drošības kvartāls», kur bērniem rotaļu veidā būs iespēja atkārtot un iemācīties nozīmīgas lietas, kā pasargāt sevi un arī citus.

 

Svētku viesus priecēs deju grupu dalībnieku priekšnesumi, bērniem būs iespēja  piedalīties dažādās spēlēs par drošību, radošajās darbnīcās, pielaikot ugunsdzēsēja formas tērpu un daudz kas cits.

Gaidām visus interesentus!

ARPC metodiķe darbam ar bērniem un ģimenēm Olga Strode

 

12.03.2018.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums