Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

BALSOJIET PAR RĒZEKNI KĀ ĢIMENEI DRAUDZĪGU PAŠVALDĪBU

Šogad pirmo reizi Latvijā Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija rīko konkursu “Ģimenei draudzīga pašvaldība”, kurā piedalās arī Rēzeknes pašvaldība.

 

Pašvaldības, kuras piedalās konkursā, vērtēs žūrija pēc dažādiem kritērijiem, tostarp ņemot vērā arī sociālās palīdzības apmēru, sociālos pakalpojumus ģimenēm ar bērniem un bērniem, brīvā laika pavadīšanas vietu ģimenēm ar bērniem skaitu un daudzveidību. Konkursa galvenā balva ir jauns bērnu rotaļu laukums.

 

Papildus punktus 55 Latvijas pašvaldību konkurencē mūsu pilsēta var saņemt par iedzīvotāju aktivitāti balsojumā par titulu “Ģimenei draudzīgākā pašvaldība”. Nobalsot par Rēzekni var šeit: http://vietagimenei.lv/pasvaldiba/rezeknes-pilseta. Lai nobalsotu, portālā jāreģistrējas ar savu Facebook vai draugiem.lv profilu, vai arī ar savu e-pasta adresi. Balsot var līdz 2017. gada 31. oktobrim (ieskaitot). Jāuzsver, ka balsojot ir iespēja laimēt noderīgas balvas savai ģimenei. Plašāka informācija mājaslapā www.vietagimenei.lv. Starp citu, šajā vietnē ar laiku būs pieejama apkopota informācija par brīvā laika pavadīšanas iespējām ģimenēm ar bērniem un par kultūras pasākumiem ģimenēm visā Latvijā.

 

Rēzeknes pilsētas dome aicina iedzīvotājus būt aktīviem, jo tikai visi kopā mēs varēsim laimēt mūsu pilsētai jaunu bērnu rotaļu laukumu. Rēzeknes pilsētas dome gribētu arī uzzināt iedzīvotāju viedokli par to, kas vēl būtu jādara, lai Rēzekne kļūtu ģimenēm vēl draudzīgāka. Savus priekšlikumus un jautājumus sūtiet uz e-pastu olga.strode@rezekne.lv.

18.10.2017.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums