Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs “Zeimuļs” izsludina pieteikšanos Rēzeknes pilsētas jauniešu forumam “Iedvesmo Rēzekni”.

Hei, hei! Jā, tieši TU! Vai Tu vēlies, lai Rēzeknes valstspilsētā dzīvojošie jaunieši runā tieši par tavu realizēto Jaunatnes iniciatīvu projektu? Vai varbūt Tu vēlies popularizēt kāda skolotāja, mentora, karjeras konsultanta vai arī kāda sev labi pazīstamā jaunieša vārdu un pateikt, ka tas ir pats foršākais skolotājs vai jaunietis pilsētā? Tad zini, ka Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs “Zeimuļs” izsludina pieteikšanos Rēzeknes pilsētas jauniešu forumam “Iedvesmo Rēzekni”.

 

Pretendentus aicinām pieteikt kādā no piecām nominācijām: “Labākā nometne Rēzeknes bērniem”, “Labākais iniciatīvu projekts”, “Rēzeknes pilsētas gada iedvesma” (nomināciju piešķir jaunietim vecumā no 13 līdz 25 gadiem), “Rēzeknes pilsētas jauniešu iedvesmotājs” (nomināciju piešķir jaunatnes darbiniekam/jauniešu iedvesmotājam), “Rēzeknes pilsētas jauniešu virzītājspēks” (nomināciju piešķir jaunatnes organizācijai).

 

ARPC “Zeimuļs” aicina Rēzeknes pilsētas vispārizglītojošās iestādes, NVO, biedrības, jauniešu centrus un ikvienu jaunieti līdz 2021. gada 30. novembrim pieteikt pretendentus kādā no piecām nominācijām, aizpildot pieteikuma veidlapu un nosūtot to uz e-pasta adresi: eleonora.ivanova@rezekne.lv

 

Lai arī turpmāk ir motivācija un prieks darboties, realizējot jaunus projektus un nometnes!

 

Informācija pa tālr. 26033202.

 

Iedvesmo Rēzekni

Eleonora Ivanova, jaunatnes lietu speciāliste

13.11.2021.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums