Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs „Zeimuļs” aicina radošu interešu izglītības programmu īstenotājus!

Lai nodrošinātu pilnvērtīgas brīvā laika pavadīšanas iespējas bērniem un jauniešiem,  Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs “Zeimuļs”,  piedāvā daudzveidīgas interešu izglītības programmas. Centrs ar interesantām interešu izglītības programmām, piesaista pulciņu apmeklētājus,  nodrošina bērniem un jauniešiem iespējas radošai pašizpausmei un savas individualitātes izkopšanai. Interešu izglītība  ir iespēja attīstīt savas spējas, talantu un darīt to, ko nedara visi. Varbūt tieši tā var atrast savu dzīves aicinājumu, nemaz nerunājot par jauniem draugiem, kuriem ir līdzīgas intereses.

 

2016./2017. mācību gadā ARPC “Zeimuļs” veiksmīgi tiek īstenotas 87 interešu izglītības programmas. Lai palielinātu iespējas sevi pilnveidot dažādās jomās, aicinām pedagogus, kuri nākamajā mācību gadā vēlas īstenot kādu jaunu, interesantu, radošu interešu izglītības programmu. ARPC „Zeimuļs” aicina pedagogus iesniegt interešu izglītības programmas (dokumentu, kurā atspoguļota plānotā procesa gaita), kuras realizēt 2017./2018. mācību gadā. Programmu izstrādāt un atnest to līdz 2017.gada 08. maijam uz ARPC „Zeimuļs” 1.1 telpu.

 

Interešu izglītības programmas  var iesniegt pretendents ar pedagoģisko izglītību. Ja kādam ir augstākā izglītība, bet tā nav saistīta ar pedagoģiju, Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmija piedāvā 72 stundu pedagoģijas kursus, kur var iegūt nepieciešamās zināšanas un sertifikātu, ar ko varēs pievienoties ARPC „Zeimuļs” pedagogu kolektīvam, gūt iespēju strādāt rādošā un aizraujošā darba vidē.

 

Gaidām gan iepriekš īstenotas, gan jaunas, interesantas, pieprasītas interešu izglītības programmas, kas piesaistīs jaunus apmeklētājus!

 

Konsultācijas par programmu veidošanu var saņemt pie interešu izglītības metodiķes O. Kuksas (ARPC „Zeimuļs” Krasta ielā 31, Rēzeknē 1.1. kab., t: 27854724, e-pasts: olita.kuksa@rezekne.lv). Ieteikumu un metodiskās rekomendācijas var atrast arī interneta vietnē: http://visc.gov.lv/intizglitiba/metmat.shtml

ARPC „Zeimuļs” interešu izglītības metodiķe Olita Kuksa

15.03.2017.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums